Anahtar Kelimeler: Parlak ailesinin mutlu günü

Parlak ailesinin mutlu günü

Parlak ailesinin mutlu günü

Parlak ailesinin mutlu günü

Düğün töreni yapıldı

 

Kırıkkale´nin tanınmış iş adamlarından Mega Mühendislik sahibi ve Belediye Meclis üyesi Kazım Parlak´ın oğlu Veli ile Ayhan ile Dilek´in kızı Hazel, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

 

NİKAH TÖRENİ YAPILDI

Mega Mühendislik sahibi ve Belediye Meclis üyesi Kazım Parlak ve Benzer Parlak çiftinin oğlu Veli ile Dilek ve Ayhan´ın kızları Hazel, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Beyaz Saray Düğün Salonu´nda düzenlenen düğün töreninde renkli görüntüler de yaşandı. Genç çiftin nikâhını da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Nikâh şahitliklerini ise; İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Prof. Dr. Ziya Merdan ve Prof. Dr. Muzaffer Can yaptı.Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Parlak ailesi ile Ayhan ve Dilek ailelerini yalnız bırakmadı. Düğüne katılan davetliler, damat Veli ile gelin Hazel oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde, genç çiftin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Düğün törenine; Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra; İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, bürokratlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Parlak mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Her iki aile de, ?Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler? ifadesinde bulundular. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli