Anahtar Kelimeler: Partiler seçime hazırlanıyor

Partiler seçime hazırlanıyor!

Partiler seçime hazırlanıyor!

Partiler seçime hazırlanıyor!

Kongre süreçleri başlıyor

Önümüzdeki yıl yapılması beklenen bir erken seçim için partilerin kongrelerini tamamlamak için hazırlık yaptığı söyleniyor.

SP´DE HAZIRLIK

Gelecek yıl yapılması beklenen erken genel veya yerel seçim için partilere hazırlıklı olun talimatı geldi. Tüm siyasi partilerin olası bir seçim için şimdiden hazırlıklara başladıkları konuşuluyor. Saadet Partisi kongresini yaparak genel başkanını değiştirdi. Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan oldu. Patinin Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları seçimin için hazırlıklara başladı.

CHP VE MHP HAZIRLIĞI

AK Parti´nin de ilçeler ve il kongresi için hazırlıklarını sürdürdüğü bildiriliyor. Ocak ayında ilçelerin kongre süreci başlıyor. Daha sonra il kongresi yapılacak. MHP´nin de Aralık ayı itibariyle ilçe kongrelerine başlaması düşünülüyor. Bununla ilgili hazırlıkların yapıldığı bildiriliyor. CHP tüzük kurultayı kararı almıştı. Bu kurultayla birlikte kongrelerin de yapılması planlanıyor.

GENEL Mİ YEREL Mİ?

Tüm partiler gelecek yıl için hazırlıklarına başlarken, önümüzdeki yılın seçim yılı olacağı için bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor. Gelecek yıl referandum yapılacağı neredeyse kesinleşti. Aynı zamanda erken bir genel veya erken seçim de planlanıyor. AK Parti´nin duruma göre seçimi genel veya yerel olarak önü sürmesi bekleniyor.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli