Anahtar Kelimeler: Pehlivanlı güven tazeledi

Pehlivanlı güven tazeledi

Pehlivanlı güven tazeledi

Pehlivanlı güven tazeledi

Kongre yapıldı

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneğinde hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. 9. Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Ağa Pehlivanlı güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Tüm Muhtarlar Derneği, hafta sonu 9. Olağan Genel Kurulunu Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda birlik ve beraberlik sergilendi. 9. Olağan Genel Kurulun divan başkanlığını Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Hüseyin Özkan yaparken üyeliklerini ise Tüm Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri Hasan Büyük, Muhtar Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Naci Tekinay yaptı. Genel Kurula İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural,    AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile çok sayıda davetli katıldı.

MUHTARLAR ANLATILDI

Muhtarların önemli görevler üstlendiğini belirten üye muhtarlarıyla birlikte köylerde, kasabalarda ve mahallelerde hizmet odaklı çalışma sergilediklerini belirtti. Başkan Pehlivanlı, ?Bütün muhtarlarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik hâkim. Bizler bu birlik ve beraberliğin sunmuş olduğu manevi atmosferle halkımıza en iyi hizmetin gelmesi noktasında çalışmalarımızı sergiliyoruz? dedi. Konuşmaların ardından dernek üyeleri oy kullandı. Seçim sonucunda dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Yönetim Asil Üyeler: Ağa Pehlivanlı, Mirzali Tarlabölen, Yaşar Cebeci, Ruhi Yeşilyurt, Yusuf Sungur, Selahattin Gökbulut, Halil Polat, İlhan Tuncel, Mustafa Güven, Zafer Güleşen, Zülkarneyn Kılıç. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Cemil Yılmaz, İsmail Ayan, Hacı Aksan, Nihat Akay, Ümit Aygar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false