Anahtar Kelimeler: Pilav gününde buluştular

Pilav gününde buluştular

Pilav gününde buluştular

Pilav gününde buluştular

 

Lisede pilav günü

 

Kırıkkale Fen Lisesi bir ilke daha imza attı. 2009 yılında yeni binasına taşınan Kırıkkale Fen Lisesi o yıl mezunlar pilav günü düzenlemişti. Aradan geçen sekiz yıldan sonra ilk kez bu yıl, mezunlar pilav günü etkinliği gerçekleştirdi.

 

BİN 500 CİVARINDA MEZUN VERDİ

1996 yılında ilk mezunlarını veren Kırıkkale Fen Lisesi, o yıldan bugüne kadar yaklaşık bin beş yüz civarında mezun verdi. Yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Fen Lisesi, düzenlediği mezunlar pilav günü etkinliği ile faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Açılış konuşmasını okul müdürü Nusret Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında tüm mezunlara ve katılımcılara teşekkür etti. Kılıç, pilav gününü geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Okulun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bakımından çok zengin olduğunu vurgulayan Kılıç, aynı zaman da akademik başarıları ile de zirvede olduklarını belirtti.

 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Kırıkkale Fen Lisesi mezunları pilav günü etkinliğine okulun kurucu müdürü Ahmet Türk, eski müdürlerinden Erol Tuğ, Avukat Orhan Aytekin ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yaklaşık yirmi yıldır mezun veren Kırıkkale Fen Lisesinin eski öğrencileri, uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olmanın sevincini yaşadılar. Katılımın yüksek oranda gerçekleştiği mezunlar pilav günü etkinliğinde mezun öğrenciler, okul öğrencilerinin hazırladığı mini konserle doyasıya eğlendiler. Günün anısına okul önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından mezun öğrenciler, önümüzdeki yıl tekrar görüşmek üzere okuldan ayrıldılar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false