PKK´nın Alevilik üzerindeki yeni oyunu: Zerdüştlük

PKK´nın Alevilik üzerindeki  yeni oyunu: Zerdüştlük

PKK´nın Alevilik üzerindeki yeni oyunu: Zerdüştlük

Oyuna dikkat!

Avrupa´nın kucak açtığı ve her fırsatta desteklediği PKK´nın, Aleviliği Zerdüştlük gibi gösterdiği ve bunun propagandasını yaptığı ortaya çıktı.

YENİ OYUN SAHNEDE

Son zamanlarda Batı ve Avrupa´nın desteğini arkasına alan ve her türlü eylemlerini, yürüyüşlerini Avrupa koruması altında yapan PKK, dezenformasyon ve yanlış bilgilerle Aleviliği yozlaştırmak, Aleviliği Alevilik yapan değerleri hedef almak ve kendi siyasi davalarının bir aracı haline getirme için Aleviliği Zerdüştllük gibi göstermeye başladı. Aleviliği Zerdüştlük ile özleştirmek adına propagandalarına devam eden PKK´lı teröristler, zaman zaman çıkardıkları sahte haberlerle Alevileri Cumhuriyete karşı kışkırtmak istiyor. Terör örgütü, Alevi-Bektaşi Dergahlarını PKK propaganda ve örgüthanesine çevirme amacını güdüyor.

ZERDÜŞTLÜK UMURLARINDA DEĞİL

Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, Zerdüştlük´ün PKK´lı teröristlerin umrunda olmadığının altını çizerek, "Bunlar ulus-devlet kurmak istediklerinden kendilerinin olmayan her kültürü fikir karışıklığı ile çalarak kendilerine ait göstermek istiyor" ifadelerini kullandı. Özdemir, "Temel amaçları Kürtçülük yapmaktadır. Bu öyle utanmazdır ki, düşman oldukları uygarlık ve medeniyetin eren ve evliyalarını kendi çıkarı ve menfaati için kullanmaktan asla çekinmezler" dedi.

MEZE YAPMAK İSTİYORLAR

PKK´lıların bolca dezenformasyon bilgi ve sahte, tarihte olmayan tarihi yazma girişiminde bulunduklarını belirten Özdemir, "Alevi-Bektaşiliği de bu amaçları doğrultusunda kullanmak ve kendi siyasi davalarına meze yapmak istiyorlar. Bunu yaparken de, Kendi siyasi davalarına kullanmaktan asla çekinmez ve tereddüt etmezler. Dünya üzerinde bunun ikinci bir örneği yoktur?  şeklinde konuştu.

DÜŞMAN YAPMAK İSTİYORLAR

Özdemir´in açıklamalarını şöyle sürdürdü: ?Özellikle Alevi-Bektaşi gençlerin son zamanlarda hoşgörüsünden fırsat bilip araya sızıp pis ideolojilerini yaymak için zemin oluşturmak ve öz değerlerine düşman yapmak istiyor. Bunların çıkarı için her türlü kılığa ve ideolojiye gireceğini unutmamak gerekir. Yeri geri Komünist, yeri gelir Sosyalist, yeri gelir Anarşist yeri gelir Ümmetçi yeri gelir İslamcı, yeri Amerikancı yeri gelir Anti Emperyalist kesilirler.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli