Anahtar Kelimeler: Polis Teşkilatı yaşında

Polis Teşkilatı 173 yaşında

Polis Teşkilatı 173 yaşında

Polis Teşkilatı 173 yaşında

Kırıkkale´de tören düzenlendi

Kırıkkale´da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

TÖREN YAPILDI

Kırıkkale´de Türk Polis  Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Kırıkkale   Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen törende, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Selçuk   Doğuş, Atatürk Anıtı´na çelenk koydu. Kırıkkale Şehitliği´nde devam eden törende, şehitler için Kur´an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

GENİŞ KATILIM OLDU
Kırıkkale Valisi Mehmet   İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı   Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Emniyet Müdürü Çorumlu ve İl   Jandarma   Komutanı Albay   İbrahim Ayhan   Vural ile beraberindekiler, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Vali Haktankaçmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlayarak, şehitlere rahmet diledi.

VALİ TEBRİK ETTİ
Haktankaçmaz, "Şehit aileleriyle de bir araya geldik. Ülkemizde vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunması kapsamında polislerimizin yaptığı görev çok önemli. Kutlamalarla polis teşkilatı haklı bir gururu yaşıyor. İnşallah daha huzurlu ve güvenli bir  Türkiye   için hep birlikte çalışacağız. Allah, devletimizi ve milletimizi korusun." diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli