Anahtar Kelimeler: Proje Tutarımız Milyar

Proje Tutarımız 2 Milyar TL

Proje Tutarımız 2 Milyar TL

Proje Tutarımız 2 Milyar TL

Koordinasyon Kurulu toplandı

2018 Yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ile yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri katıldı.

TOPLANTI YAPILDI

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Haktankaçmaz; ?İl Koordinasyon Kurulumuzun 2018 Yılı 2. dönem değerlendirme toplantısına hoş geldiniz. Toplantının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerimle, 2. dönem toplantısını açıyorum.Kamu Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarınca, İlimiz genelinde yürütülen toplam proje sayısı 233 adettir. Projelerin toplam tutarı 2 milyar 59 milyon 850 bin 219 TL, önceki yıllar harcaması 1 milyar 128 milyon 249 bin 537 TL´dir. 2018 yılında gelen ödenek miktarı 315 milyon 937 bin 702 TL olup, dönem sonu itibariyle 43 milyon 183 bin 869TL    harcanmıştır. 2018 Yılı Yatırım Programında projeleri yer alan kamu yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının, belirlemiş oldukları hedeflere yerinde ve zamanında ulaşabilmeleri için hizmetin kalitesinden fedakârlık yapmaksızın, kaynakların etkin, verimli ve ekonomik kullanımının sağlanarak maliyetleri azaltıcı yönde çalışmalarda gerekli hassasiyet gösterileceği ve gereğinin yapılacağına inanıyor, başarılar diliyorum? dedi.

YATIRIM SUNUMU YAPILDI

Vali Haktankaçmaz´ın konuşmasının ardından, Bölge Müdürleri ve yatırımcı kuruluşların yetkilileri tarafından Kırıkkale´de devam eden yatırımlarıyla ilgili sunumlar yapıldı. İller Bankası Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda ayrıca; Belediyelerin, bankalarının internet adresinde bulunan ?Belediye Bilgi ve Veri Bankası? ekranından temin edebilecekleri dilekçeler ile Bankalarına başvurarak fon hesabı açabilecekleri ifade edildi. Sunumların ardından söz alan bazı katılımcılar yatırımlarla ilgili talep ve isteklerini dile getirdiler. Toplantı görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli