Anahtar Kelimeler: Projelere yüzde destek

Projelere yüzde 100 destek

Projelere yüzde 100 destek

Projelere yüzde 100 destek

Toplantı yapıldı

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde okuma alışkanlığına yönelik toplantı gerçekleştirildi.

23 TEMMUZ SON GÜN

Aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu İç Anadolu Bölge illerinin yer aldığı Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında Keskin ilçesinde toplantı düzenlendi. Okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik yapıla Kaymakam Muammer Köken başkanlığında toplantı düzenlendi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Köken, ?23 Temmuz´ a kadar sunulacak projelere KOP İdaresi tarafından % 100 oranında destek verilecektir? dedi.

OKUMA ALIŞKANLIĞI

Köken, ?KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı´nın; Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim (KOPSOGEP) ve Kop Bölgesi´nde Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılarak Sürdürülebilirliğin Sağlanması (Kop Okuyor) Mali Destek Programlarının tanıtımı ve ilçemizdeki kurumların sunacağı projelerin belirlenecek. 23 Temmuz´ a kadar sunulacak projelere KOP İdaresi tarafından % 100 oranında destek verilecektir. KOP ilçemiz için büyük bir fırsattır? şeklinde konuştu. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli