?Rabbim seni egondan arındırsın?

?Rabbim seni egondan arındırsın?

?Rabbim seni egondan arındırsın?

 

?Kurultaydan kaçma?

Başkanlık sistemi uyarısı!

Kılıçdaroğlu´na da dokundu!

Çakıcı´dan Bahçeli için tarihi uyarılar!

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalan Alattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye hitaben bir mektup yayınladı ve Bahçeli´ye kurultay, siyasi tutumu, ülkenin durumu, yeni anayasa ve başkanlık sistemi konusunda tarihi ikazlarda bulundu. Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na da göndermelerde bulunmayı ihmal etmedi.

ÜLKÜCÜLEK DİMDİK AYAKTA

Çakıcı ?MHP Milletvekili ve Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli´ye? diye başlayan mektubunda şunları söyledi: ?Devlet bey, uzun yıllardır MHP Genel Başkanlığı yapmaktasınız. Her siyasi partinin ahlaki kuralları vardır. Dünyada tek parti ile olan yönetim şekillerinde evrensel hukuk ve demokrasi askıya alınmıştır. Parlamenter sistemdeki partilerin de birer ahlaki kuralları vardır. Hukukun üstünlüğü, millet iradesi, demokrasinin oluşumu, her partinin tüzüğünde mevcuttur. Son yıllardaki siyasi egonuz ve parti içindeki demokrasiyi, konuşma özgürlüğünü, bu çizgiler doğrultusunda parti içi muhalefeti derinleştirip MHP´yi parti içerisinde tartışılmaz tek adam olmak için parti içindeki demokrasi kavramını izole ettiniz.  12 Eylül evvelinde ülkemizin her ilinde, her ilçesinde mücadele veren, ceza yatan, ailesini kaybedenleri tecrit edip kaderleriyle baş başa bıraktınız. Onlar bu zor şartlarda yıllardır yine hayatlarına devam edip ülkücülüklerinden vazgeçmeden onurlu bir şekilde dimdik ayaktadırlar.

YÜZDE 10´A AKP´YE GİTTİ

Ülkemizde ve yaşadığımız coğrafyada bölücüler, batılı emperyalistler büyük bir ateş yakarak, vatanımızı da yaşadığımız coğrafyayı da ateşe vererek adı konmamış, adım adım üç kıtayı etkileyecek büyük bir savaşa doğru sürüklemektedirler. Ve ülkemiz üzerindeki en büyük idealleri by-pss yapmak arzusudur. Sizi ve Kılıçdaroğlu´nu izliyorum. Ulus devletin bekası için her ikiniz de aziz şehitlerimizin üzerinden politika yapıp biriniz günü kurtarmanın peşinde, öbürü aba altından bölücülerle dirsek temasına devam etmektedir. Milli irade söz konusu olunca devletin bekası için dostlar ve düşmanlar vardır, ikisinin arası olmaz. Ülkücü camiada güçlü bir lidersiniz, neden kurultaya gitmiyorsunuz? Yoksa kaybedeceğinizden mi korkuyorsunuz? Sizin 18 yıllık genel başkanlığınızdan itibaren bu tavırlarınızdan dolayı ülkücü oyların yüzde 10´u AKP´ye kaydı. Bu egonuzu yenmezseniz, bu şekilde devam ederse gelecek seçimlerde tabandan bir yüzde 10´luk daha AKP´ye kayarsa AKP tabanı Milliyetçi Kalkınma Adalet Partisi olacağından emin olun.

MİLLİ BİRLİK İÇİN SIKINTI

Hükümeti bu zorlu süreçte bazen destekler gibi davranıyor bazen de fitnelik yapıyorsunuz. Devir fitnelik devri değil. MHP´yi yok etmeyin. Kurultay seçimine lütfen gidin. Korkudan gidemeyenler diktatör zihniyetinde olanlardır. Sayın Tayyip Erdoğan´la gece yatıp sabah kalkıp siz ve Kılıçdaroğlu ülke sorunlarını bırakıp sanki Türkiye güllük gülistanlık gibi hükümeti yerden yere vurarak, ülkemiz üzerinde by-pss yapmak isteyen yabancı güçlerin ve yerli işbirlikçilerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Tayyip Erdoğan´ı sevmek zorunda değilsiniz. Alattin Çakıcı´da Tayyip Erdoğan´ın sivil kimliğini sevmiyor. Ölçü devletin bekası olunca bütün önyargılar ülkemiz ve coğrafyamız esenliğe çıkana kadar yapılan her provokatörlük hainlikle eşdeğerdir. Son günlerde ülkemiz ve coğrafyamız ateş halindeyken başkanlık sisteminin tartışmaları bile ülkemiz esenliğe çıkana kadar meydanlarda, televizyonlarda bu konuyu muhalefetin ve iktidarın, yandaş medyaların gündeme getirmeleri milli birliğimiz açısından bir sıkıntıdır.

BAŞKANLIK SİSTEMİ AÇIKLAMASI

Anayasanın ilk dört maddesine dokunulmadan yapılacak yeni bir anayasa elzemdir. Parlamenter sistemin içinde yarı başkanlık doğrudur. Başkanlık sistemine geçilmesi için Türkiye´nin 30 yıla daha ihtiyacı var. Gerçek anlamda bir sosyal devlet olduğu zaman diliminde demokrasinin yerleşmesi, hukukun üstünlüğü, temel hak ve özgürlükleri, din ve vicdan hürriyeti, gelişmiş teknoloji çağını yakalamak, milli gelir toplumun bireylerine 20 bin dolar düzeye geldiği zaman federal kanunların Türkiye´deki bütün etnik gurupların vazgeçilmez olduğunun idrakinde aziz milletimiz Türkiye Cumhuriyeti ulusu için millete gider. Milletimiz kabul ettiği an millet iradesine, başkanlık sistemine saygı duyulmalı. ABD, adının birleşik devletler olmasına rağmen Amerikan ulusudur.

RABBİM EGONDAN ARINDIRSIN

Sayın Bahçeli, akıllı olmak gözden kaçan en küçük ayrıntıyı görebilmektedir. Gerçekler gözden kaçan küçük ayrıntıların içerisindedir. Yukarıda belirttiğim gibi lütfen kurultaya gidin. Ülkücü camiayı kucaklayın. Genel başkanlığa talip olanları izale edip nefsi davranmayın. Kurultaydan kim genel başkan çıkarsa ona saygı duyun. Bu da siyasi ahlakın bir gereğidir. Sayın Bahçeli birinci ana ilkem Müslümanım, ikincisi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Türk oğlu Türküm. Üçüncüsü de bu iki yüce makama sadık kalan sözlük anlamı bir idealist olan ülkücüyüm. Partiler açılır kapatılır, eski olan aziz devletimizin bekası, namus  ideallerimizdir. Ömrümde kimseye yalakalık yapmadım. İnançlarımda taviz vermedim. Ne Devletimi, ne Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlı olan hiçbir bireyin düşmanı değilim. Düşmanım, ülkemizi bölmek isteyen ve onların uluslararası bağlantısı olan, ülkemize by-pss yapmak isteyen emperyalist zihniyettir. Rabbim seni egondan arındırsın. Kalbi olarak aziz milletimize gönülden bağlı kılmasını nasip etsin. Ülkücü camia seni seviyorsa kurultaya git. Oradan çıkan her türlü karara saygılı olmanı arzu ederim. Sağduyuyla hareket etmediğin an bir provokatör fitne ateşini yakar, kardeş kanı akarsa sorumlusunun senin bu inadın olduğunu unutma.?



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı