Anahtar Kelimeler: Ramazan verdi

Ramazan Can söz verdi

Ramazan Can söz verdi

Ramazan Can söz verdi

O giriş açılacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte referandum konusunda bilgi vermek amacıyla Kimeski Mahallesi´ne geldi. Ramazan Can burada Muhtar Osman Altun´un kendisine ilettiği Samsun yolu girişinin açılması talebine olumlu yanıt verdi.

ANAYASA İÇİN GELDİLER

Mahalle´de referandum çalışması yapan AK Parti Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Mürsel Akçay mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerine referandum ve yeni anayasanın içeriği konusunda bilgi veren Ramazan Can ve Mürsel Akçay, mahalle sakinlerinden de destek istedi. Ramazan Can, başta Kimeski olmak üzere, çevre köylerin Samsun yoluna ulaşımını sağlayan bölümün kapalı olmasına yönelik talepleri de dinledi.

MUHTAR ALTUN BİLGİ VERDİ

Kimeski Mahallesi Muhtarı Osman Altun, Ramazan Can´a konuyu iletti ve yolun Ulaş köyü tarafından olan Ankara istikameti girişinin son yaşanan kazanın ardından kapatıldığını, bunun da başta Kimeski olmak üzere çevre köyler için ciddi bir sorun teşkil ettiğini belirtti. Muhtar Altun, yolun bu bölümüne gelişigüzel bir geçiş değil, güvenli bir ulaşım sağlayacak geçiş talep ettiklerini söyledi.

SORUN ÇÖZÜLECEK

Muhtar Altun´u dinleyen Ramazan Can, konuyu ve talebi not aldıklarını belirterek, ?Sıkıntıyı anladım. Bunu not alıyorum. Konuyla ilgili gerekli çalışmayı yapacağız? dedi. Durumu Karayolları ile görüşeceğini ifade eden Can, sorunu mutlaka halledeceklerini, bunun için söz verdiğini vurguladı. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false