Anahtar Kelimeler: Ramazan sokağı hazırlanıyor

Ramazan sokağı hazırlanıyor

Ramazan sokağı hazırlanıyor

Ramazan sokağı hazırlanıyor

 

Ramazan için hazırlıklar sürüyor

Düzenlenen ?halk günü´ etkinliğinde konuşan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, belediye tarafından hazırlıkları sürdürülen Ramazan Sokağı´nın bu senede Cumhuriyet Meydanı´nda Kırıkkalelilere hizmet edeceğini söyledi.

HALK GÜNÜ YAPILDI

Düzenlenen ´halk günü´ etkinliğinde konuşan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, belediye tarafından hazırlıkları sürdürülen Ramazan Sokağı´nın bu senede Cumhuriyet Meydanı´nda Kırıkkalelilere hizmet edeceğini söyledi. Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ´halk günü´ etkinliğine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Belediye tarafından her hafta organize edilen ve Kırıkkale halkının sorunlarının dinlendiği ´halk günü´ etkinliğinin 151.´si gerçekleştirildi.

RAMAZAN AÇIKLAMASI

Toplantıda halkın sorunları dinlenirken bir yandan da belediyenin güncel etkinliklerinden bahsedildi. Her sene pek çok organizasyonun düzenlendiği Ramazan Sokağı´nın bu senede Ramazan boyunca Cumhuriyet Meydanı´nda olacağını dile getiren Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, sokak hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini belirtti. Kırıkkaleliler için birbirinden farklı birçok etkinlik hazırladıklarının altını çizen Bakır, bütün Kırıkkalelileri Ramazan´da Ramazan Sokağı´na beklediklerini ifade etti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli