Anahtar Kelimeler: Referandumda başarılı olduk

?Referandumda başarılı olduk?

?Referandumda başarılı olduk?

?Referandumda başarılı olduk?

Başkan Yaşar ziyarete geldi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, son referandumda alınan yüzde 48.5 oy oranının başarı olduğunu belirterek, başkanlık seçimlerinde bu oyu artırmanın kolay olduğunu söyledi. Sistemin bir şekilde değiştirildiğini belirten Yaşar, başkanlık seçimlerinde önemli çalışmalar yapılacağını kaydetti.

SİSTEM BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİ

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir dizi ziyaret kapsamında Kırıkkale´ye geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı´nda partililerle bir araya gelerek, gündemi değerlendiren Yaşar, son referandumda alınan yüzde 48.5 oy oranının zafer olmadığını ancak başarılı kabul edildiğini söyledi. Sistemin bir şekilde ülkede değiştirildiğini ve buna göre çalışma yapıldığını belirten Yaşar, başkanlık seçimlerinde partileri olarak önemli çalışmalar yapacaklarını, buna şimdiden hazır olduklarını belirterek, mevcut olan yüzde 45.5 oy oranını ve AK Parti´nin büyükşehirlerde ki oy kaybını örnek göstererek başkanlık seçimlerinin Erdoğan için kolay olmayacağını kaydetti.

BİRLİK VE BERABERLİK ÜST SEVİYEDE

İlçelerinde halkla iç içe olduklarını ve halkın istek, talep ve şikâyetlerinin hiçbir etkin köken ayırmadan çözüldüğünü belirten Yaşar, hiçbir insanı din, dil, ırk, mezhep olarak ayırmadıklarını ve bu konuda çok hassas davrandıklarını açıkladı. Halkın mutluluğu için görev yaptığını ve belediyecilik anlayışının her yerde böyle olması gerektiğini belirten Yaşar, Yenimahalle´de birlik ve beraberliğin üst seviyelerde olduğunu Türkiye´nin en gelişmiş ilçesi olduklarını hatırlatarak, bunun Türkiye geneline yayılması gerektiğini bildirdi. Felsefelerinin her yurttaş eşittir üzerine kurulu olduğunu ve bu konuda asla taviz vermediklerini belirten Yaşar, kaynakları verimli, dürüst bir şekilde kullanarak halka hizmet ettiklerini ifade etti.

ŞEHİTLERE  ALLAH´TAN RAHMET DİLEDİ

Bir gazetecinin geçtiğimiz günlerde yaşanan helikopter kazasında şehit olan 13 askerle ilgili sorusu üzerine de açıklama yapan Yaşar, Türkiye´de birliğin, beraberliğin, huzurun ve barışın olması için hükümetin çalışma yapması gerektiğini kaydetti. Bu savaşın artık bitirilmesi gerektiğini belirten Yaşar, şehit olanların halk çocuğu olduğunu belirterek, teröre harcanan paranın halk için harcanması gerektiğini söyledi. Helikopter kazalarının ilk olmadığını, önceki yıllarda da acılar olduğunu hatırlatan Yaşar, bu konuda gerekli mercilerin kendilerini sorgulaması gerektiğini hatırlattı. Şehit olan askerlerin ailelere sabır, yüce Türk milletine baş sağlığı dileyen Yaşar, daha sonra partililerle sohbet etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli