Anahtar Kelimeler: Saadet halkla görüşüyor

Saadet halkla görüşüyor

Saadet halkla görüşüyor

Saadet halkla görüşüyor

 

Halkla kucaklaşma

Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanlığı, Yerel seçim öncesi ?Halkla Kucaklaşma? programlarıyla Bahşılı ve Yahşihan ilçesinden sonra Keskin´de de halkın nabzını tutmaya devam etti.

VATANDAŞLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Program kapsamında Keskin ilçesine  gündemdeki konular ile yerel seçimlerin ele alındığı ziyaretlere; Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Keskin İlçe Başkanı Faruk Korkmaz ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun , Keskin İlçe Başkanı Faruk Korkmaz ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, program kapsamında; Resmi daireleri, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri devam etti. Esnafları  ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.

GÜÇLÜ DEVLET ÜRETİMLE OLUR

İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Biz Saadet Partisi olarak gidişatı iyi görmüyoruz. Borç alıp yol yapmakla, borç alıp köprü yapmakla güçlü olunmaz. Üretim yapmamız, tarım ve hayvancılıkta yeniden kendine yetebilir bir ülke haline getirmemiz lazım. Bundan sonra sanayi ve ileri teknoloji ülkesi haline gelmemiz lazım. Aksi takdirde dolar yükselir, faiz çıkar, mazotun freni tutmaz.Ondan sonra "efendim bizle oynuyorlar."derler. Güçsüz olursanız oynarlar. Güç üretimle olur. Dışa bağımlılığı azaltmakla olur. Bu gidişatın düzelmesi için mecliste ve belediyelerde Saadet Partimize ihtiyaç var.?dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli