Saadet Partisi bu ülkenin temel taşıdır”

 Saadet Partisi bu ülkenin temel taşıdır”

Saadet Partisi bu ülkenin temel taşıdır”

Ziyaretler devam ediyor

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Faruk Vurgun v e Emine Köksal, ilçe ziyaretlerine Karakeçili ilçesi ile devam ettiler. Ziyaretlerde adaylar destek isteyerek yapılacak çalışmalar hakkında ilçe halkına bilgi vererek destek istediler.

Karakeçili ziyaretleri

Karakeçili ziyaretinde konuşma yapan Milletvekili adayları, İnsanların mutluluğu için Saadet Partisi'ndeyim. Milli Görüş kendisi için değil, başkaları için çalışan bir görüştür. Milli Görüş sayesinde milletimiz ağır sanayileri ve yapılan zamları unutmuyor. Milli Görüş sayesinde insanlarımıza büyük bir iş imkânı sağlandı. Şimdi bu zamlara hasret milletimiz. Ülkemiz şuanda iyi durumda değil. Suç oranları artmış durumda. Mutlu toplumlarda adliyeler işsiz, cezaevleri de ıssız olur” ifadelerini kulandılar

Zaferi Allah'tan bekliyoruz

Vurgun, Saadet Partisi bu ülkenin temel taşıdır. Bu ülkenin yegâne kurtuluşu Saadet Partisi'nin iktidara gelmesinden geçer. Her seçim önemlidir ama önümüzdeki seçimin önemi daha büyüktür. Erbakan Hocamızın bizlere bıraktığı mirastır Saadet Partisi. Sadece Kırıkkale'de değil, bütün Türkiye'de büyük bir heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz sefere çıktık, zaferi Allah'tan bekliyoruz” diye konuştular.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false