Saadettin Saran´ın evinde böcek bulundu!

Saadettin Saran´ın evinde böcek bulundu!

Saadettin Saran´ın evinde böcek bulundu!

İlginç bir gelişme!

Kim dinlemiş olabilir?

Evinde böcek tabir edilen dinleme cihazı bulunan Sadettin Saran eski eşi´ne Emek Külür´e dava açtı. İşadamı Sadettin Saran eski eşi Emek Külür ile bir kez daha davalık oldu.

BOŞANMIŞLARDI

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011´de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile olan birlikteliğini Eylül 2012´de nikâh masasına taşıdı. Ancak çiftin kıskançlık nedeniyle geçtiğimiz aylarda araları bozuldu ve Sadettin Saran 11 Ağustos´ta mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Çift, tek celsede boşanırken, İstanbul Aile Mahkemesi´nde gizli yapılan duruşmaya Sadettin Saran ve Emek Külür katıldı.

İLGİNÇ BİR OLAY

Sadettin Saran evlilik döneminde alınan ikisi yurt dışında, biri Nişantaşı´nda olmak üzere 3 evi eski eşine bıraktı. Ancak boşanma sürecinde ünlü işadamı, evinde böcek adıyla tabir edilen bir dinleme cihazı buldu. Cihazı eşinin ya da arkadaşının eve yerleştirdiğini beyan eden Saran, şüphelilerin tespit edilmesini talebiyle savcılığa başvurdu. Geçtiğimiz günlerde Saran´ın evinde polisler tarafından inceleme yapıldığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli