Sağlık durumu kötüye gidiyor!

Sağlık durumu kötüye gidiyor!

Sağlık durumu kötüye gidiyor!

 

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Avukatı açıklama yaptı

Bolu F tipi Ceza İnfaz Kurumunda cezasını çekmekte olan Alaattin Çakıcınin 2ci avukatı, Çakıcının sağlık durumunun kötüye gittiğini bildirdi.

DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR

Bolu F tipi Ceza İnfaz Kurumunda cezasını çekmekte olan Alaattin Çakıcının 2 avukatı, Çakıcının sağlık durumunun kötüye gittiğini bildirdi. Av. Şerzan Sümer " Adalet Bakanlığına ve Kamuoyuna" başlıklı açıklamasında " müvekkilimin beni avukatlığından azil edeceğini de göze alarak sadece, insani ve vicdani gereklilik olarak bu açıklamayı sayın kamuoyuna ve Adalet bakanlığına yapmayı gerekli görmekteyim." dedi. Sümer " Bolu F tipi Ceza İnfaz Kurumunda bulunan, müvekkilim Sayın Alaattin Çakıcı´nın sağlık durumu, son bir haftadır kötüye gitmektedir.

HAYATİ RİSK TAŞIYOR

Bu durum hayati risk boyutuna gelmesi sonucun da, 17/02/2017 tarihinde kurum doktoru bir rapor düzenleyerek, Ceza infaz kurumu müdürlüğüne " Gerekeni yaptık, Sağlık durumuyla ilgili bu durumu Alaattin Çakıcı´nın isteği dışında Adalet Bakanlığına bildirdik" denilerek tarafıma, Kurum doktorunun yazmış olduğu ilgili yazı ve Adalet Bakanlığı´na yolladığına dair  UYAP çıktısı verilmiştir. Sayın  Alaattin Çakıcı´nın bu konuda hiç bir talebinin olmamasına rağmen ve daha önce kamuoyuna hitaben "Sağlığım ile ilgili Adalet bakanlığından hiçbir talebim olmayacak" dediğini bilerek, müvekkilimin beni avukatlığından azil edeceğini de göze alarak sadece, insani ve vicdani gereklilik olarak bu açıklamayı sayın kamuoyuna ve Adalet bakanlığına yapmayı gerekli görmekteyim? dedi. Av. Şerzan Sümer ek olarak çeşitli belgeler de gönderdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli