Anahtar Kelimeler: Sağlıkçılarla buluştular

Sağlıkçılarla buluştular

Sağlıkçılarla buluştular

Sağlıkçılarla buluştular

 

Referandum buluşması

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında sağlık çalışanları bir araya geldi.

SAĞLIKÇILARLA BULUŞTULAR

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Can, Türkiye´nin 15 yılda savunma sanayinden, üretime kadar neredeyse kendi kendine yetebilen bir ülke haline geldiğini bunun da güven ve istikrar ile sağlandığını dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi, Türkiye´de kalıcı güven ve istikrar ortamının sağlanmasını sağlayacağını vurgulayan Can, "Bunun için 16 Nisan´da ülkemiz tarihi bir gün yaşayacak. 2002 yılı öncesi yaşanan ekonomik krizler ve ülkemizin ekonomik açıdan yaşadığı dar boğazlar hepimizin hafızalarında tazedir. 2002 yılından sonra AK Parti iktidarının yakaladığı istikrar ve güven sayesinde ülkemizde yapılan ekonomik hamleler ve kalkınma adımları aşikardır. Ülkemizin büyümesi ve kalkınma hamlelerinin devamı, Türkiye´nin 2023, 2071 gibi uzun vadeli planlarının gerçekleşebilmesi güven ve istikrara bağlıdır." diye konuştu.

YÖNETİMSEL SİSTEM

Milletvekili Öztürk ise Türkiye´de istikrar ve güvenin yakalandığı her dönem büyüme ve gelişmenin de yaşandığını, bunu sağlayan hükumetlerin hep önünün kesildiğini söyledi. Bunu AK Parti´ye karşı da defalarca denediler ama başaramadıklarını anlatan Öztürk, "Geçmiş hükumetlerin başlarına gelenlerin ve AK Parti hükumetlerine karşı denemeye çalıştıkları şeylerin gelecekte de yaşanmaması için referandumda sandıktan güçlü bir ´evet´ çıkmalıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ülkemizde vesayetlere, darbelere ve koalisyonlara son verecek, Türkiye´nin geleceğinin garanti altında olmasını sağlayacak olan yönetimsel sistemdir." ifadelerini kullandı.

AKÇAY´DAN AÇIKLAMA

Başkan Akçay da sandıktan çıkacak ´evet´ kararının Türkiye´ye kalıcı istikrar ve güven getireceğine dikkati çekti. Meseleyi tek adam ve parti meselesine getirmeye çalışanların olduğunu vurgulayan Akçay, şunları kaydetti: "15 yılda güven ve istikrarın ülkemize kattıklarını görmek ve milletimizin görmesine engel olmaya çalışan art niyetli şer odaklarıdır. 16 Nisan´dan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ile Türkiye´de yaşanmış hükumet ve koalisyon krizleri tarihe karışacak. Ülkemizde hakim olacak kalıcı güven ve istikrar sayesinde Türkiye hem kendi geleceğini hem de bölgenin geleceğini belirleyen söz sahibi bir ülke haline gelecek. Türkiye, AK Parti ile 15 yılda çağ atladı, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ile de sürekli gelişen ve büyüyen bir ülke haline gelecek."



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli