Sağlıklı Yaşam Araçları ilçelerde çalışıyor

Sağlıklı Yaşam Araçları  ilçelerde çalışıyor

Sağlıklı Yaşam Araçları ilçelerde çalışıyor

sağlıklı yaşam anlatılıyor

Kırıkkale Halk Sağlığı İl Müdürlüğü bünyesinde kayıtlı olan sağlıklı yaşam araçları ilçelerde vatandaşlara sağlıklı yaşamı anlatıyor.

İLÇELERDE ÇALIŞMA

Kurum tarafından üç ayrı araçla vatandaşlara hizmet veriliyor. Araçlarla ilçelere giden sağlık personelleri vatandaşlara bazı hastalıklar, sağlıklı yaşam konusundaki bazı öneriler içeren broşürler dağıtıyor. Araçlarda ise göz taraması, şeker ve tansiyon ölçümü gibi çalışmalar yapılıyor. Araçlar bayram öncesinde Karakeçili ve Balışeyh ilçelerinde çalışma yürüttüler. Çalışmaların 9 Eylül tarihine kadar süreceği öğrenildi. Çalışmaların ise 3 Eylül tarihinde başladığı belirtildi. Çalışmaların ise Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında yapıldığı ifade edildi.

SAĞLIKLI YAŞAL BİLGİSİ

Kurumdan yapılan açıklamada, ?3-9 Eylül günleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Balışeyh ve Karakeçili ilçelerimizde Sağlıklı Yaşam Araçlarımız ile vatandaşlarımızı buluşturarak farkındalık oluşturma amaçlı çalışmalarımız. Emeği geçen görevli personellerimize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz? denildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği çalışmaya katılım da yüksek oldu. Sağlık personeli kahvehaneler, çay ocakları ve Pazar yerlerini dolaşarak çalışmayı vatandaşlara anlatılar.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli