Sağlıklı yaşam için diş sağlığı önemli

Sağlıklı yaşam için diş sağlığı önemli

Sağlıklı yaşam için diş sağlığı önemli

Tuğrul uyarı yaptı

Diş Hekimi Mustafa Tuğrul günümüzde implant, kanal tedavisi gibi diş sağlığı uygulamalarının, insanın sağlıklı yaşamasına katkıda bulunduğunu söyledi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Diş Hekimi Mustafa Tuğrul insanların ilerleyen yaşlarına bağlı olarak ağzındaki eksik diş sayısının arttığını, bu sorunun implant uygulaması ile çözüldüğünü belirterek, "Tüm tıp alanındaki olumlu gelişmeler içerisinde dişhekimleri de yaptıkları implant tedavileriyle, kanal tedavileriyle, estetik restorasyonlarla insanların rahat yemek yemesine, güzel konuşmasına, sosyal çevre ile çok rahat ilişki kurmasına neden olmaktadır. Bu sağlık veren işlemler moral, motivasyon yönünden, doğru beslenme yönünden insan hayatını olumlu etkiliyor. Bu etken de insanın sağlıklı bir yaşam geçirmesini doğrudan katkı sağlamaktadır." dedi

İTHALDEN YERLİYE DÖNÜŞ

Daha önce ´implant´ın ithal ağırlı olduğunu ifade eden Tuğrul, şunları söyledi "Şimdi Türkiye´de de yerli firmalar son derece kaliteli implant üretmektedir. Üretilen bu implantlar yalnızca iç piyasada tüketilmediği gibi yurt dışına da ihraç oluyor. Ülkemizde üretildiği için implant fiyatları daha uygun oluyor. İmplant ekonomik anlamda uygun olunca da giderek hastalar tarafından tercih ediliyor. Diş Hekimleri de bu konulardaki mesleki donanımlarını arttırıyor."



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli