Sağlıkta yeni atamalar yapıldı

Sağlıkta yeni atamalar yapıldı

Sağlıkta yeni atamalar yapıldı

Sağlıkta yeni atamalar yapıldı

Kadro yeniden belirlendi


Sağlıkta yaşanan belirsizlik çözülmeye başladı. 2012 yılında uygulamaya konulan ancak yeniden uygulamadan kaldırılan Genel Sekreterlik uygulamasının ardından atamalar yapıldı.


KARARNAME İLE KALDIRILMIŞTI
Genel Sekreterlik uygulamasının 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kaldırılmasının ardından bir süredir devam eden belirsizlik yeniden eski düzene geçilmesiyle çözüldü. Dr. Feramiş Güngüneş´in Sağlık İl Müdürlüğüne getirilmesinden sonra, Dr. Mustafa Boyabatlı hastanelerden sorumlu daire başkanlığına, Dr. Tekin Akça ise Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğine atandı. Dt. Abdullah Üçer Diş Hastanesi Başhekimliğine getirildi.

SÖZLEŞME İMZALADILAR
Yeni düzenleme yapılan sözleşmeyle yürürlüğe girdi. Sağlık İl Müdürlüğünde yapılan sözleşmenin ardından yapılan yeni atamalarla birlikte Dr.Feramiş Ender Güngüneş İl Sağlık Müdürü, Op.Dr.Mustafa Boyabatlı Başkan, Dr.Adem Yeni Başkan, Dr.Yusuf Yılmaz Başkan, Dr.Hakan Kılıç Başkan, Dr. Ümit Hafçı Başkan Yardımcısı, Dr.Sinan Kurt Başkan Yardımcısı, Dr.Mustafa Altaş Başkan Yardımcısı, Fatih Yılmaz Başkan Yardımcısı, Uzm.Dr.Tekin Akça Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi, Dt.Abdullah Üçer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi.

GENÇ BİR KADRO OLUŞTURULDU
Yapılan bu atamalar ile Kırıkkale´de sağlık alanında atılımların devam etmesi bekleniyor. Genç ve dinamik bir kadro oluşturulurken, sağlık alanındaki bazı eksiklerin ve olumsuzlukların yeni atanan genç kadro ile giderilmesi bekleniyor. Atamalar duyurulurken, kamuoyunda atamaların olumlu karşılık bulduğu gözleniyor.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false