Anahtar Kelimeler: Sahada inceleme yaptılar

Sahada inceleme yaptılar

Sahada inceleme yaptılar

Sahada inceleme yaptılar

Karakeçili´ye gittiler

İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, kendisine bağlı İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün sahada yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. Karakeçili´de seri ziyaretlerde bulunan İl Müdürü Güngüneş, tüm çalışmaların daha sağlıklı bir Kırıkkale için olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Karakeçili ilçesinde kuruma bağlı birimleri ziyaret etti. Karakeçili Devlet Hastanesi ve İlçe Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Müdürü Güngüneş, çalışmaları sahada görme fırsatı buldu. Bir yandan yetkililerden bilgi alan ve eksiklikleri tespit eden İl Müdürü Güngüneş, diğer taraftan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşları dinleyen Güngüneş, hasta ziyaretlerinde de bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Güngüneş ?İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak sahada Kırıkkale halkımıza verilen hizmeti değerlendirmek amacıyla değerlendirme ziyaretleri kapsamında güzide ilçemiz Karakeçili´ye gittik. Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi ile Karakeçili Aile Sağlığı Merkezi Verilen hizmette yaşanılan eksiklikler konusunda tespitlerimizi yaptık. Tüm çalışan personelimiz doktorlarımız, diş hekimimiz yardımcı sağlık personelimiz ve ilçe yöneticilerimizle gerekli istişarelerimizi yaptık. Daha iyi olması konusunda uyarılarda bulunduk. Herşey daha sağlıklı bir Kırıkkale için? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false