Anahtar Kelimeler: Sahibim Rabbimdir

?Sahibim Rabbimdir!?

?Sahibim Rabbimdir!?

?Sahibim Rabbimdir!?

?Hastaya baskı yapılmaz!

Şifa Rabbimdendir!?

?Tahliye için hastalığa sığınmam!?

Çakıcı Cumhurbaşkanı´na seslendi!

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili durumu anlattı, maruz bırakıldığı konuları gündeme getirdi, sağlık kurulu raporlarını ve sağlığıyla ilgili diğer evrakları kamuoyuyla paylaştı ve Cumhurbaşkanı´na seslenerek bu yaşadıklarının sebebini sordu.

TÜM GELİŞMELERİ ANLATTI

Bir çok sağlık sorunu yaşamasına rağmen gerekli tedavilerini göremeyen, sağlık sorunları nedeniyle yapılması gereken işlemlerin de yapılmadığı gözlenen ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Bolu F Tipi Cezaevi´nden Cumhurbaşkanı´na bir mektup yazarak yaşadığı bu skandal olayların sebebini sordu. Sağlık sorunlarıyla ilgili bugüne kadar yaşanan olayları özetle anlatan ve bazı sağlık evrakları ile kurul raporlarını da kamuoyu ile paylaşan Alattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı´na hitaben yazdığı mektubunda şunları söyledi:

HASTALIĞA SIĞINMAM!

?Sayın Cumhurbaşkanlığı makamı? Yıllardır hastanelerde ve hapishanelerde beni öldürtmek istedin. Edirne Tıp Fakültesinde emrin ile hastane doktorlarına imza verdirdin. Raporlarımı kaybettirdin. Raporlarımın aslının aynısını çıkarınca, raporlarımı dört klasör halinde idare ortaya çıkardı. Ben hiçbir zaman hastalıklarıma sığınarak tahliye talebinde bulunmadım, Edirne Cumhuriyet Savcılığının resmi raporlarım ortaya çıktıktan sonra hastalıklarından dolayı tahliye isteğimin olup olmaması hakkında yazı tebliğ edildi. Ben bunu kabul etmedim. Yoğun bakımda makineye bağlı olan annemin kurul raporunu ikinci yargı paketinde bakıma muhtaç anne ve babalar için 6 ay infazın ertelenmesini istedim.

BAKANIN EMRİ İLE Mİ YAPILIYOR?

Annemi helalleşme isteğini bile reddettiniz. Verilen cevap daha evvel (2 yıl önce) halelleşmişti oldu. Burada 12 hastalığım, değişik hastanelerin kurul raporlarım olmasına rağmen bir üst kurul olarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi uygundur dendi. EK´te sunuyorum. Kendilerine dedim ki, ?orada mahkum koğuşu yok. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde var ve orası uygundur.? Cezaevi idaresi genel müdürlüğe sorarak İzet Baysal Tıp Fakültesinin ilk vermiş olduğu ?Çapa Tıp Fakültesini? iptal ederek sevkimi bakanlığın yapmasını uygun görmüştür. Bakanın emri ile mi bu zulüm bana yapılıyor?

TEDAVİYİ KABUL ETMİYORUM

Ne siz! Ne Adalet Bakanı! İsmiazam´la direkt bağınız var mı ki ölüm meleğine emredesiniz? Bütün raporlarımı ekliyorum. Sahibim Rabbimdir! Hayır ve şerre inanmış, Allah´a teslim olmuş biriyim. Hangi tür hastalığım varsa Allah´a hamd ve şükür olsun. O ne kadar ömür vermiş ise o kadar yaşayacağım. Hastaya baskı yapılmaz. Yaptığınız bu baskıdan dolayı tedaviyi kabul etmiyorum. Şifa Rabbimdendir! İçerisinde bahsettiğim resmi evrakları da yazıyla birlikte ekliyorum. Makamınıza saygılarımla arz ederim.?

TÜM EVRAKLARI PAYLAŞTI

Çakıcı, mektubu ile birlikte hem Cumhurbaşkanlığı makamının ve hem da kamuoyunun görmesi için daha önce çeşitli hastanelerde kendisine hastalıkları ile ilgili verilen raporlar, evraklar ve tutanakları da sundu. EK´li evraklarda Çakıcı´nın hastanelerden 12 ayrı hastalığı ile ilgili raporları, hastanelerde tutulan tutanaklar, kendisi için hazırlanan yazışmaların yer aldığı gözlendi. Çakıcı bu evrakları sunarak bugüne kadar yaşadığı karmaşık ve skandal boyutundaki gelişmelere de ışık tuttu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false