Anahtar Kelimeler: Şahin güven tazeledi

Şahin güven tazeledi

Şahin güven tazeledi

Şahin güven tazeledi

 

Yeniden başkan seçildi

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yüksel Şahin yeniden şube başkanlığına getirildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu Öğretmenevi Mavi Salonda kitlesel bir üye katılımı ile gerçekleşti. Tek liste ile girilen seçimde, yeni yönetim seçime katılan tüm delegelerin oyunu aldı. Genel Kurula CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yüksel Özbey, Tüm Emekli Sen Şube Başkanı Yüksel doğan, Alevi Kültür Derneği Şube Başkanı Hüseyin Güney, Ses Çorum şube yöneticisi Sibel Alyılmaz Bekmez, BES İl Temsilcisi Muharrem Durakcan, kurumların yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda konuk katıldı.

HAYIR DİYECEĞİZ

Şube Başkanı Yüksel Şahin Genel Kurul açılış konuşmasını yaptı ve ?Sizleri Encümeni Muallimlerden, TÖS´den, TÖB-DER´den, Eğit Sen´den, Eğitim İş´ten devraldığımız yüz yılı aşkın mücadele geleneği ve coşkusuyla selamlıyorum.? diyerek konuşmasına başlayan Yüksel Şahin, ?Encümeni Muallim´ den TÖS, TOB-DER´ den devraldığımız bu mücadele bayrağını yere düşürmeyeceğiz. Eğitim Sen tarihi mücadelenin tarihidir. Yeni bir döneme giriyoruz. Her kongre bir bahardır. Yenilenmektir. Yeniden yollara düşmektir. Eğitim Sen Şube kongreleri ihraçlara karşı ortak mücadele çağrısıyla sürüyor. Bu Kongreyi görevden alınan, ihraç edilen, açığa alınan arkadaşlarımıza adıyoruz. Arkadaşlarımız görevine dönene kadar mücadelemiz ve her türlü dayanışmamız devam edecektir. Bundan sonra tüm çabamızla ?hayır´ı örgütleyeceğiz. Görevden alınan arkadaşlarımıza yapılan zulmün karşılığını  ?Hayır´ diyerek alacağız?? dedi.

GÜN OLA HAYIR OLA

Şahin, ?Eğitim sisteminin ciddi olarak alarm verdiğini, Eğitim, Sağlık ve Sosyal Güvenliğin bir hak olmaktan çıkarıldığını, bir meta olarak görüldüğünü ve sadece parası olanların faydalanmasına karşı olduklarını, eğitim emekçilerin sorunlarının dağ gibi büyüdüğünü dile getiren Yüksel Şahin; tüm eğitimcilerine çağrı yaparak, ?Zor koşullarda üyesini yalnız bırakmayan, gerçek sendika olduğunu ispat eden Eğitim Emekçilerin Biricik sendikası EĞİTİM SEN´dir. Burada çağrı yapıyorum. Çağrım tüm Eğitim Emekçilerinedir. Gelin aynı özgürlük, aynı demokrasi ve aynı adalet ve ille de insanca yaşamak için Eğitim Sen´de örgütlenelim. Eğitim Sen güneşini karartmak isteyenlere karşı hep birlikte mücadele edelim. Çünkü EĞİTİM SEN Türkiye´nin AYDINLIK yüzüdür. Eğitim Sen güneşi eğitimcileri ısıtıyor. Eğitim Sen güneşi Türkiye´yi aydınlatıyor. Onun karartılmasına izin vermeyelim. Onun için biz yılmıyoruz, korkmuyoruz, mücadeleye devam ediyoruz. Umudu küçültmeyeceğiz. Bu bayrağı yerde bulmadık, yere düşürmeyeceğiz. Gün ola hayır ola? sözleriyle konuşmasını tamamladı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Eğitim Sen yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Şube Başkanı: Yüksel Şahin

Şube Sekreteri: Ayşe Avcı. Mali Sekreter: Ahmet Bekmez. Örgütlenme Sekreteri: Ergün Çopur. Özlük Hukuk TİS Sekreteri: Hamit Sandıkçı. Kadın Sekreteri: Atra AY İpteş. Eğitim ve Basın Yayın Sekreteri: Dilefruz Demir Şimşek



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli