Anahtar Kelimeler: Şahin başkanlara konferans

Şahin´den başkanlara konferans

Şahin´den başkanlara konferans

Şahin´den başkanlara konferans

 

Yıkık İmparatorluğun

yitik çocuklarını anlattı

Gazeteci-Yazar İlhan Şahin, son kitabı ?Yıkık İmparatorluğun Yitik Çocukları? ile ilgili bilgileri ve ayrıca 1. Dünya Savaşı´nda yaşanan gelişmeleri Türk Boyları Federasyon Başkanlarına anlattı.

ANKARA´DA KONFERANS

Genel Merkezi Ankara´da bulunan Türk Boyları Konfederasyonu´nun davetlisi olarak Ankara´ya giden Gazeteci-Yazar İlhan Şahin, burada Türkiye genelinden gelen federasyon başkanlarına konferans verdi. Sinevizyon eşliğinde 1. Dünya Savaşı´nda yaşanan gelişmeleri cephe cephe anlatan Şahin, ?Yıkık İmparatorluğun Yitik Çocukları? isimli kitabına da konu olan Türk askerlerinin durumunu tüm detayları ile kendisini dinleyenlere aktardı.

BAŞANLARI BİLGİLENDİRDİ

Esir Türk askerleri ve yaşadıkları konusunda kitap yazan ve bugüne kadar 1. Dünya Savaşı konusunda bu konuya hiç girilmemiş olmasını görüp bunu kitap haline getiren Şahin, Türkiye genelinde toplumu aydınlatan ve esir Türk askerlerinin durumuna ışık tutan çalışmasıyla ilgili olarak çok sayıda konferans verdi. Birkaç hafta önce de İstanbul´da aynı konuyla ilgili olarak konferans veren Şahin, bu kez Türk Boyları Federasyon Başkanlarını bilgilendirdi.

?GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU?

Şahin, ?1. Dünya Savaşı´nda hiç ışık tutulmayan bir konuyla ilgili kitap yazdım. Kitabın ardından sürekli konferans teklifleri geliyordu. Türk Boyları´ndan da böyle bir teklif vardı. Değerli başkanlarımızı kitaba konu olan gelişmeler hakkında bilgi sahibi yapmaya çalıştık. Keyifli ve güzel bir konferans oldu? dedi. Şahin´i izleyen başkanlar, hiç bilgi sahibi olmadıkları bir konu hakkında bilgilendiklerini söyleyerek Şahin´e teşekkür ettiler.

CAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Konferansı organize eden Kırıkkale Türk Boyları Federasyon Başkanı Serdar Murat Can´da Şahin´e hem yazdığı kitap ve hem de konferans için teşekkür ederek, ?Değerli kardeşimiz İlhan beyin yazmış olduğu kitap gerçekten tarihin gölgede kalmış bir detayına ışık tutuyor. Bu detayı herkesin bilmesi için bir konferans düzenlemiş olduk. Bizi kırmayarak konferansa katılım başkanlarımızı aydınlattığı için teşekkür ediyoruz? dedi. Konferansın sonunda Şahin´e günün anısına bir plaket verildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı