Anahtar Kelimeler: Sahte paracılar tutuklandı

Sahte paracılar tutuklandı!

Sahte paracılar tutuklandı!

Sahte paracılar tutuklandı!

Meğer sevgililermiş?!

İstanbul´dan Kırıkkale´ye giderek sahte parayla alışveriş yaptıkları tespit edilen şüpheliler yakalandı. Sevgili oldukları tespit edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

7 BİN LİRA HARCAMIŞLAR

Kırıkkale´de sahte para ile alışveriş yapan M.Ç.Y. ile sevgilisi S.M.İ., yapılan ihbarın ardından harekete geçen polis tarafından yakalandı. 30 bin TL´lik sahte paranın 7 bin TL´sini harcayan şüpheliler, tutuklandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iki kişinin sahte para ile alışveriş yaptıklarına yönelik ihbar üzerine harekete geçti.  İstanbul´dan geldikleri, sahte olduğu belirlenen 30 bin TL´nin 7 bin TL´sini yolda harcadıkları belirlenen 24 yaşındaki M.Ç.Y. ile sevgilisi 22 yaşındaki S.M.İ.,  Kırıkkale´de esnaftan sahte para ile alışveriş yapmaları sonucu takibe alındı.

TUTUKLANDILAR

İl genelinde araştırmaya geçen ekipler, sevgili oldukları belirlenen iki zanlıyı yakaladı. Zanlıların üzerlerinde ve kullandıkları otomobilde yapılan aramada 100 TL´lik 223 sahte banknot ele geçirildi. Kırıkkale  Emniyet Müdürlüğü´nde haklarında işlem yapılan ve daha sonra ise adliyeye sevk edilen M.Ç.Y. ile sevgilisi S.M.İ., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp,  Kırıkkale´nin  Keskin İlçesi´ndeki cezaevine gönderildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı