Anahtar Kelimeler: Salman Kızık hayırlı olsun

Salman´dan Kızık´a hayırlı olsun

Salman´dan Kızık´a hayırlı olsun

Salman´dan Kızık´a hayırlı olsun

Yalova Belediye Başkanı geldi

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman CHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine tekrar seçilen Yücel Kızık´ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yalova belediye Başkanı Vefa Salman Cumhuriyet Halk Partisine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl başkanı Ahmet Önal ve Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık tarafından çiçeklerle karşılanan Salman parti binasında partililerle bir araya geldi. Burada Cumhuriyet halk partisini ülke genelinde yaptığı çalışmalar ve parti olarak Yalova´ya yaptığı hizmetle değindi. Kırıkkale´de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Salman İl başkanı Ahmet Önal´a 1Kasım seçimlerinde başarılar diledi.

KIZIK PARTİ İÇİN KAZANÇ

Geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde yıllar sonra tekrar bu göreve gelen Yücel Kızık´ı tebrik eden Yalova belediye Başkanı Vefa salman? Yücel Bey´i eskiden beri çok iyi tanırım. Parti için gecesini gündüzüne katar, çok çalışır. Bu yüzden Sayın Kızık parti için büyük bir kazançtır. Kendisinin çalışkanlığı ve gayretli çalışması ile 1 kasım seçimlerinde Kırıkkale´den en az bir milletvekili çıkartacağımıza İnancım tamdır? ifadesini kullandı.  



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli