Anahtar Kelimeler: Şampiyon Güleç

Şampiyon Güleç ABC

Şampiyon Güleç ABC

Şampiyon Güleç ABC

Şampiyon oldular

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Kırıkkale genç erkek futsal müsabakaları 13 Kasım 2017´de 30 takımın katılımı ile başladı. Müsabakada Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi gruplardan 1´inci çıkarak şampiyon oldu.

EN FARKLI SKOR 11-1

6 grupta 30 takımın katılımı ile gerçekleşen futsal müsabakaları Yenimahalle kapalı spor salonunda yapıldı. Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi grup müsabakalarında ilk maçını Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ile yaptı. İlk müsabakada rakibini 6-0 yenen Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi, ikinci maçında Spor Lisesine 4-1 kaybetti. Üçüncü maçında Ertuğrul Gazi MTAL ile karşılaşan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi rakibi 11-1 yenerek farklı bir skora imza attı.

ÇEKİŞMELİ MÜSABAKA

Gruplarda son maçında Nebi Şehit Gündoğan Anadolu Lisesi ile karşılayan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi rakibini 4-2 yenerek gruptan ikinci çıktı. Başaran Koleji ile eşleşen Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi eleme maçında rakibini 2-0 yenerek çeyrek finale kaldı. Kırıkkale MTAL ve Atatürk Anadolu Lisesi ile yapılan grup maçlarında iki takımla da 1-1 berabere kalarak gruptan en iyi ikinci olarak çıkan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi yarı finalde Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ile eşleşti.

PENALTILARLA ŞAMPİYON

Yarı final müsabakasında Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesini 2-1 yenerek adını finale yazdırmayı başardı. Final maçında Spor Lisesi ile karşılaşan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi normal sürede 1-1 berabere kalarak penaltı atışlarına geçildi. Rakibini penaltılarda 5-4 yenen Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi Kırıkkale Futsal İl Şampiyonu oldu.

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Müsabakaların sonunda takıma kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir vererek öğrencileri kutladı. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ise Futsal´da emeği geçen başta öğretmenler olmak üzere öğrencileri tebrik etti. Şampiyon olan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi ilimizi 29-30 ve 31 Aralık´ta iller arası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false