Anahtar Kelimeler: Şampiyonluk kutlaması

Şampiyonluk kutlaması

Şampiyonluk kutlaması

Şampiyonluk kutlaması

Meydanda Beşiktaş coşkusu

Beşiktaş´ın Spor Toto Süper Lig´de oynadığı Osmanlıspor karşılaşmasının ardından sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi siyah-beyazlı taraftarlarca Kırıkkale´de coşkuyla kutlandı.

KUTLAMA YAPILDI

Spor Toto Süper Ligi´nin 33.haftasında Osmanlıspor´u 3-1 yenen Beşiktaş Şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu oyuncular ve teknik heyet şampiyonluk sevincini yaşadılar. Beşiktaş ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti, binlerce taraftarı sokağa döküldü. Şampiyonluk şarkıları söyleyip, tezahüratlarda bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. Beşiktaş´ta taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

ŞEHİR TURU ATTILAR

Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan bir grup taraftar, Beşiktaş´ın Spor Toto Spor Ligi´nin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesini kutladı. Ellerinde bayrak ve konfetilerle Zafer Caddesi´nden yürüyen taraftarlar, takımlarının şampiyon olmasını gece saatlerine kadar kutladı. Beşiktaş bayrakları ile süslenmiş araçların sürücüleri klaksonlarını çalarak, sevinç gösterisi yaptı. Takımları için slogan atan taraftarlar, daha sonra araç ve motosikletle konvoy oluşturup bir süre şehir turu attı.

SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTILAR

Ayrıca Bankalar Caddesi ile diğer caddelerde otomobillerle kornalara basan taraftarlar Beşiktaş bayraklarını otomobil camlarından sallayarak kutlama sevincini paylaştı. Kent merkezinde çok sayıda polis önlem alırken taraftar gurupları Cumhuriyet Meydanı´na çıkarak kutlamalarını burada sürdürdü.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli