?Şampiyonluk yolunda sizlerleyiz?

?Şampiyonluk yolunda sizlerleyiz?

?Şampiyonluk yolunda sizlerleyiz?

Kırıkkalespor´a destek

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve son maçta Hacılar Erciyes´i 5-0 mağlup eden Türk Metal Kırıkkalespor´a Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yemek jesti geldi. Yemekte yönetim, teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmayan Birlik Başkanı Süleyman Köstekli ve Oda Başkanları, futbolculara şampiyonluk yolunda yanlarında olduklarını söylediler.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Türk Metal Kırıkkalespor´a STK´lardan destek geldi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği kulüp yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına Hocapaşa Restoran´da yemek verdi. Yemekte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kulüp Başkanı Metin Karakuş, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, birliğe bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Bir spor kulübünün bulunduğu şehrin tanıtım elçisi olduğunu söyleyen Birlik Başkanı Köstekli, Kırıkkale esnafı olarak şampiyonluk yolunda Kırıkkalespor ile beraber olduklarını vurguladı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Başkan Köstekli, bu hafta sonu oynanacak olan Kayseri Şekerspor maçında başarılar diledi.

HEDEFE İLERLİYORUZ

Oda başkanları da Kırıkkalespor´a şampiyonluk yolunda başarılar dilerken, Kulüp Başkanı Metin Karakuş, şampiyonluğa inandıklarını ve bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Verilen desteklerin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Başkan Karakuş, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarını kaydetti. Takım kaptanı Uğur´da gerek esnafların, gerekse taraftarların kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, bu birliktelikle sezon sonunda göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi.  



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli