Anahtar Kelimeler: Sanatçıya Vali sürprizi

Sanatçıya Vali sürprizi

Sanatçıya Vali sürprizi

Sanatçıya Vali sürprizi

Sahnede yaş günü kutlaması

Kırıkkale´de  Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kültür Merkez´inde düzenlenen ´İnleyen Nağmeler Türk Sanat Müziği Gecesi´nde Vali  Ali Kolat tarafından sanatçı Turgut  Karadeniz´e sahnede yaş günü sürprizi yapıldı

VALİ SÜRPRİZ YAPTI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve  Kırıkkale Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nün işbirliğinde düzenlenen geceye  Kırıkkale Valisi  Ali Kolat´ın yanı sıra kalabalık bir protokol ve davetli katıldı. Sanat Yönetmeni Necmettin Akben yönetiminde Türk Halk Müziği sanatçıları, sevilen şarkıları ile geceye renk katarken, programın sonunda Vali  Ali Kolat tarafından sanatçılar tebrik edildi, yönetmen Necmettin Akben´e günün anısına çiçek verildi, ardından alkışlarla sahneye yaş pasta getirildi.

SANATÇI TEŞEKKÜR ETTİ

TSM sanatçısı Turgut  Karadeniz´in sahneye getirilen yaş pastayı salonda bulunan izleyenler ve sanatçı arkadaşları tarafından kesilmesi büyük alkış aldı.  Karadeniz, "Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bunca yıldır sahnede yaş günümü kutlamamıştım. Bu, çok farklı ve anlamlı. Başta sayın valim olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Benim memleketim  Kayseri, ama samimi olarak söylüyorum ikinci memleketim  Kırıkkale olacak" dedi. Vali Ali Kolat, mumlarını üflediği  Karadeniz´e yaş pasta ikramında bulundu. Sahnede ilk kez yaş günü kutladığını ve çok mutlu olduğunu belirten sanatçı Turgut Karadiniz, "Yıllardır yaşımızı kutluyoruz, böyle sahnede, valimizin de önderliğinde güzel bir şeyi kutlamak gerçekten çok güzeldi, mutlu oldum" dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli