Anahtar Kelimeler: Sanayimizi güçlendirmeliyiz

Sanayimizi güçlendirmeliyiz

Sanayimizi güçlendirmeliyiz

Sanayimizi güçlendirmeliyiz

OSB ziyaretleri devam ediyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök ve yönetim kurulu üyeleri Keskin Belediyesi ve Kırıkkale OSB'deki fabrikaları ziyaret ederek işletmecilerden bilgi aldı. Gök, bir şehrin gelişmesi ve büyümesi için sanayi kuruluşlarının güçlü olması gerektiğini söyledi.

OSB ziyareti yapıldı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Varlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karışmaz, Mehmet İlhan Zengin, Celal Kaplan ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, Keskin Belediyesi ve Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikaları ziyaret etti. Heyet bölgede bulunan sanayi kuruluşları ile orta ölçekli işletmelerde ilgililerle görüşerek Kırıkkale'deki sanayi kuruluşlarının durumu hakkında bilgi edinmeye çalıştılar. Görüşmelerden elde edilen bilgiler ışığında çalışma yapılacağı bildirildi,

Fabrikalarda inceleme

TSO Başkanı Ekrem Gök ve beraberindeki heyet, Garipler İnşaat Ltd.Şti. ziyaret ederek firma yetkilisi Süleyman Varlı'dan fabrika hakkında bilgi aldılar. Şdl Zincir ve Lastik Koruyucu Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti.Yahşihan Şubesi ziyaret ederek fabrika yetkilisi Mehmet Barım fabrika hakkında bilgi verdi. Emniyet Sanayi Zirai Aletler San.Tic.Ltd.Şirketini ziyaret ederek fabrika yetkilisi Emre Baştuğ`dan fabrika hakkında bilgi aldılar. Vanlıoğlu Market Gıda İnş.İma.Ltd.Şti. ziyaret ederek fabrika yetkilisi Selim Şeker tarafından fabrika hakkında bilgi verdi. Heyet son olarak Liderler Pazarlama İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti Kırıkkale Fabrika Şubesi ziyaret ederek fabrika yetkilisi Halil Gökçe`den fabrika hakkında bilgi aldılar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli