Anahtar Kelimeler: Sandıktan istikrar çıktı

?Sandıktan istikrar çıktı?

?Sandıktan istikrar çıktı?

?Sandıktan istikrar çıktı?

Akçay açıklamada bulundu

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 16 Nisan´da yapılan referandum sonuçlarını gazetemize değerlendirdi. Kırıkkale halkına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Akçay, ?Bu sonuca herkesin ve her kesimin saygı duyması gerekir? dedi.

SONUÇ AÇIKLAMASI

16 Nisan´da yapılan referandumun ardından AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay gazetemize değerlendirmede bulundu. Akçay gazetemize yaptığı açıklamada barış içerisinde huzurla, yüzde Kırıkkale´de seçimi geçirdik. Sonuç olarak ise Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldık. Sandığa giderek milli iradeye sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kulandı.

YÜZDE  85,52 KATILIM OLDU

Kırıkkale´de 197 bin 697 seçmenden 169 bin 078 kişi oy kullandığını açıklayan AK Parti İl başkanı Mürsel Akçay, ? Kırıkkale genelinde yüzde  85,52 katılım oldu evet oyları ise sandıktan 62,4 Evet çıktı. Kırıkkale halkı 15 Temmuz´da olduğu gibi 16 Nisan´da da milli iradeye sahip çıktı. Bu seçimin kaybedeni yoktur hep birlikte yine çalışmalarımıza devam edeceğiz? diye konuştu.

MİLLET EVET DEDİ

Akçay yaptığı açıklamada, ?7 düvel birleşti hayır çıkması için elinden geleni yaptı.  Ancak millet evet dedi. Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de milli iradeye sahip çıktı yeni bir miladın başlangıcı yapıldı.  Bizlerde Ankara´da verilen startın ardından çalışmalara başladık ve iki ay boyunca gece gündüz çalışma yaptık. Evet, oyu verende vermeyene de teşekkür ediyoruz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli