Anahtar Kelimeler: Saygılı Meclis sert konuştu

Saygılı Meclis´te sert konuştu

Saygılı Meclis´te sert konuştu

Saygılı Meclis´te sert konuştu

Meclis´te açıklama yaptı

Kırıkkale Belediyesi´nin Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başkanlığında gerçekleştirildi.

KANINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ

Kırıkkale Belediyesi´nin Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlar için saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında bir konuşma yapan Başkan Saygılı, "Bugünkü darbe darbe değil ihanetin de üstünde harekettir. Vatandaşımız üstüne vatandaşımızın kendi silahı, uçağıyla, tankıyla ateş edilmesi Türk milletinin kanında yoktur. Bu insanlarından her birinin kanından da şüphe ediyoruz.

İNŞALLAH BİR DAHA OLMAZ

Allah inşallah bir defa daha böyle bir şeyle karşılaştırmasın. Ama gerekli dersi aldılar diye düşünüyorum. Bütün siyasi görüşler ne olursa olsun, kendini Türk ve Müslüman hisseden herkes tankların önüne yattı, uçak mermilerine göğsünü siper etti ama şükürler olsun ki bu darbe girişimi amacına ulaşamadı. İnşallah bir defa daha bu aklını kiraya vermiş insanlar bu milletin içinde barınmazlar. İnşallah memleketimiz bu tür şeylerle karşı karşıya gelmez.´ dedi.

HİBE ARAÇLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanın konuşmasının ardından Meclis toplantısının gündem maddeleri görüşüldü. Komisyondan raporları okunmasından sonra İmar Plan tadilat talepleri görüşülerek imar plan tadilatlarının komisyona havale edilmesi hususu görüşüldü. Daha sonra Belediye´ye hibe edilen 2 Kamyon ve 1 adet yol çizgi çekme aracının devir işlemleri hususu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda divan başkanlığına verilen önergeler kabul edilerek çalışılması konusunda ilgili komisyonlara havale edildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false