Anahtar Kelimeler: Saygılı yine neden yoktu

Saygılı yine neden yoktu?

Saygılı yine neden yoktu?

Saygılı yine neden yoktu?

Toplantıya neden katılmadı?

AK Parti Teşkilatı Milletvekili Ramazan Can´la birlikte 24 Haziran seçimlerinin değerlendirmesini yapmak maksadıyla basın toplantısı düzenledi. Toplantıda herkes oradaydı bir tek kişi hariç... O da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı...

TOPLANTIDA YOKTU!

AK Parti Teşkilatı, İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında, Milletvekili seçilen Ramazan Can ve milletvekili adayları, belediye başkanları, teşkilat başkanları ve partililerle birlikte 24 Haziran seçimlerinin değerlendirmnesini yapan basın toplantısı düzenledi. Toplantıda herkes oradaydı bir tek kişi yoktu. O da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı. Seçim sonuçlarıyla ilgili başkanlar tek tek açıklama yaptılar ve görüşlerini bildirdiler. Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Nuh Dağdelen de bir değerlendirme yaptı.

RAHATSIZMIŞ...!

Toplantıya ise katılması beklenen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı katılmadı. Sebebi merak edildi. Sosyal medyada yayınlanan değerlendirme toplantısı görüntülerinin altına Saygılı için tepki yorumları düşmeye başladı. Saygılı´nın ekibinin sosyal medya aracılığıyla durumu kurtarmaya çalıştığı gözlendi. Saygılı´nın boyun rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamadığı ileri sürüldü. Bu durumun pek ikna edici olmadığı gözlendi. Rahatsızlığının ne olduğu belirtilmedi. Toplantıya neden katılmadığı merak ediliyor.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı