Anahtar Kelimeler: Seçim güvenliği konuşuldu

Seçim güvenliği konuşuldu

Seçim güvenliği konuşuldu

Seçim güvenliği konuşuldu

İl başkanlarıyla toplantı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında siyasi parti il başkanlarının katıldığı Seçim Güvenliği Toplantısı´ gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutanı Alb. İbrahim Ayhan Vural, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Fatih Selim Savaş, Demokrat Parti İl Başkan Vekili Arif Sevil, İYİ Parti İl Başkanı Neşet Erman, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan katıldı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi konusunda işbirliği içerisinde olmak adına bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Vali Haktankaçmaz şunları söyledi: ?Seçim sandıklarında vatandaşlarımızın oylarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla bir kısım tedbirleri aldık. O çerçevede İl Başkanları olarak, teşkilatın söz sahibi olarak, aldığımız bu tedbirleri sizlerle birlikte bir kez daha gözden geçirelim, sizlerin söyleyeceği hususlar varsa onları dinleyelim ve sizlerle bir araya gelelim istedik. Davetimize icabet edip geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İlimizde önceki dönemlerde yapılan seçimlerde olduğu gibi bu seçiminde huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi. Toplantı, Seçim Güvenliği konusunda alınan tedbirlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false