Şehin Anası "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak istiyor

Şehin Anası

Şehin Anası "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak istiyor

Duyarlı ve yürekli ana!



"Zeytin Dalı Harekatı"na katılarak destek vermek istediğini belirten şehit annesi Aydın Işıklı, "Askerlerin yemeğini yaparım, çamaşırını yıkarım, gerekirse sırtımda mermilerini bile taşırım" dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU
Suriye´nin kuzey batısındaki Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör unsurlarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı devam ederken ülkedeki birçok kurum ve kişiden de operasyona destek açıklamaları sürüyor. Bu açıklamalara bir yenisi de oğlu 1994´te Mardin Nusaybin´de teröristlerle çatışmada şehit olan Kırıkkaleli Mehmet Işıklı´nın annesi Aydın Işıklı´dan geldi. Işıklı, "Afrin´deki cepheye ben de gitmek istiyorum.

 

ONLARIN YEMEĞİNİ YAPARIM

O yavruların yemeğini yaparım, çamaşırını yıkarım gerekirse sırtımda mermilerini bile taşırım. Ben şehit annesi olarak Zeytin Dalı Harekatı´na ve hükümetimize destek oluyorum. Onlara üzülüyorum, inşallah burunları kanamadan gelirler. Anneleri de çocuklarına kavuşurlar. Hep dualarımız, askerlerimizle, Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla analar ağlamasın. Amerika´nın gözü kör olsun, Türk´ün imanı kuvvetlidir, on tane çocuğumda olsa onunun da canı feda olsun" diye konuştu.

 

BİR MEHMETİM DAHA VAR
Cephedeki askerlerin annelerine üzülmemeleri temennisinde bulunan Işıklı, "Bu vatan, bu bayrak ve askerlerimiz hepimizin, bir onların değil. Nice nice Mehmetler gelir, nice nice Mehmetler gider. Cepheden şehit gelmez inşallah ama yine de annelere buradan sabır ve metanet diliyorum. Benim oğlum şehit düştükten 18 gün sonra bir oğlu oldu. Onun adını da Mehmet koydum, 24 yaşına girdi. Vatanım için bir Mehmet´i toprağa verdim, bir Mehmet daha yetiştiriyorum" şeklinde konuştu. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli