Anahtar Kelimeler: Şehirde ayrı merkezi olacak

Şehirde 3 ayrı ATM merkezi olacak

Şehirde 3 ayrı ATM merkezi olacak

Şehirde 3 ayrı ATM merkezi olacak

 

ATM´ler taşınıyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından bankalara ait ATM cihazlarını şehrin tekbir noktasında toplama çalışması devam ediyor. Hüseyin Kahya Parkı yanında oluşturulan ATM Merkezi´ne şu ana kadar iki banka ATM cihazlarını taşıdı. Geri kalan bankalar ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

ATM ÇALIŞMASI

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre şehir merkezinde 3 ayrı noktada ATM merkezleri oluşturulacak. Bunlardan ilki Hüseyin Kahya Parkı yanında bulunuyor. Diğer iki merkez ise Nokta Mevkii ve eski Sanayi Çarşısı içinde olacak. Bankların şehrin değişik noktalarındaki ATM´leri buralara taşınacak. Belediye içinde bu çalışmayı Emlak Müdürlüğü´nün yaptığı öğrenildi. Hüseyin Kahya Parkı yanındaki ATM´lere şu ana kadar biri devlet diğeri de özel olmak üzere iki banka ATM´sini taşıdı. Diğer bankaların da taşınmak için hazırlıklarını yaptığı bildirildi.

DAĞINIKLIK BİTECEK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin bir çok noktasında gelişigüzel alanlarda daha önce yerleşik şekilde bulunan ATM cihazlarını tek bir noktaya toplayacaklarını açıklamıştı. Bankalar ile bu konuda görüşme ve yazışmalar yapıldı ve olumlu netice alındı. ATM´lerin dağınık olarak durması ATM güvenliği, hizmet kalitesinin dağınıklığı ile çevresinin bakım ve temizliği bakımından sıkıntı yaşanması, ayrıca zaman zaman ATM önlerinde oluşan kuyruklar nedeniyle olumsuzluk teşkil ettiği ifade edilmişti.

ATM´LER TAŞINACAK

Bankalar ile yapılan görüşmeler neticesinde ATM´ler için en uygun yerin şehir merkezindeki Hüseyin Kahya Parkı´nın kenarı olduğuna karar verilmişti. Buraya ilk etapta 6 adet ATM kulübesi yerleştirildi. Çalışmayı Belediye yaptı. Bölgeye iki ayrı bankanın ATM cihazı ise kuruldu. ATM cihazlarının henüz çalışmadığı gözleniyor. Diğer ATM´lerin de bankalar tarafından kullanılmaya başlanacağı, bankaların şehrin çeşitli noktalarında bulunan belirtilen risk ve diğer sebeplerden ötürü olumsuz değer taşıyan ATM´lerini buraya taşıyacakları öğrenildi.

ÜÇ AYRI MERKEZ OLACAK

Bankalara ATM´leri taşımları konusunda yazı yazıldığı da öğrenilirken, başka her hangi bir yere ATM ruhsatı verilmeyeceği vurgulandı. Çalışma tamamlandığında, bankaların kendi şubeleri önünde bulunan ATM´leri haricinde ve oluşturulan üç ayrı ATM Merkezi dışında şehirde hiçbir yerde ATM cihazı bulunmayacak. ATM´lerin taşınma işlemi gerçekleştirildikten sonra üç ayrı merkez için açılış yapılacak.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli