?Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız?

?Şehit ailelerimizin  her zaman yanındayız?

?Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız?

Bayan Altınok Kırıkkale´ye geldi

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok´un eşi Gülhan Altınok Kırıkkale´de bulunan şehit aileleriyle bir araya geldi. Şehit aileleriyle birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Altınok, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Tam gününü Kırıkkale´de geçiren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok´un eşi Gülhan Altınok şehit aileleriyle birlikte yemek yedi ziyaretlerde bulundu. Altınok´a Kırıkkale ziyaretinde Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun eşi Ebru Çorumlu da eşlik etti. Altınok´un ve Çorumlu´nun öncülüğünde şehit aileleri Şehitler Parkı Gezisi, Şehitlik Ziyareti, Hasandede Türbesi ve Keskin Taş Mektep ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu tür ziyaretleri sık sık tekrarladıklarını hatırlatan Altınok ?Milletimiz tarih boyunca her türlü güçlükle karşılaşmış ancak hiçbir zaman yılmamış, bağımsızlığından, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir. Bu sebeplerdendir ki tarihin sayfaları, milletimizin şanlı kahramanlık destanlarıyla doludur? diye konuştu.

KELİMELER YETERSİZ KALIYOR

Şehitlerin kahramanlıklarını anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığını dile getiren Altınok, "Sizin evlatlarınız, eşleriniz, kardeşleriniz, en değerli varlıklarınız, işte bu kahramanlar var olduğu için bu vatan ayakta. Sizlerden, o kahramanlardan, değerli ailelerinden Allah razı olsun. Bütün emniyet teşkilatı olarak, eşlerimiz de dâhil bütün hanımlar olarak her zaman sizin yanınızdayız. Şehidimizin annesi benim de annem, eşi ve kardeşi kardeşim, evladı evladımdır. Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğullarınızı, kardeşlerinizi, babalarınızı, abilerinizi bu vatan için şehit verdiniz. Bundan önemli bir fedakârlık olabilir mi? Biliniz ki her daim, milletimizin ve devletimizin en kıymetli varlıkları, en kıymetli emanetleri sizler olacaksınız? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli