Şehit Astsubay 6 ay sonra baba olacaktı

Şehit Astsubay 6 ay  sonra baba olacaktı

Şehit Astsubay 6 ay sonra baba olacaktı

 

Herkesi üzdü?!

 

Tunceli´de PKK´lı teröristlerce girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´ın eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

 

 

ÜZÜCÜ BİR HABER

Tunceli´de  PKK´lı teröristlerce girdiği çatışmada şehit düşen  Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´ın eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehit  Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´ın acı haberi  Kırıkkale´deki dede evine ulaştı. Şehit haberinin ulaşmasıyla  Kırıkkale´nin  Sulakyurt ilçesine bağlı Ayvaltı Mahallesi´ndeki dede evine ve mahalledeki pek çok eve Türk bayrakları asıldı. Şehit Yılmaz  Tunceli´de göreve başlayalı 3 ay olmuştu ve 1 senelik evliydi, eşi Kübra Yılmaz ise 3 aylık hamileydi. Şehidin dedesinin evinde dualar okundu, şehidin dedesi ve babaannesine başsağlığı ve sabır temennileri iletildi. Şehidin cenazesi bugün ikindi namazına yetişmemesi sebebiyle yarın öğlen namazına müteakip Ayvaltı Mahallesi Camisi´nde düzenlenecek tören sonrası defnedilecek.

 

VATAN İÇİN CAN VERDİ

Acılı dede Bekir Yılmaz şehit olan torunu hakkında, "Allah ondan razı olsun, Allah şehitliğini kabul etsin, başka ne diyebilirim vatan için canını verdi Mehmet´im" dedi. Terör örgütü mensuplarının hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını söyleyen  Sulakyurt Belediye Başkanı  İsmail Bildik, "Şehit bizim için şereftir ve maalesef şehidimiz şerefsizlerin hain saldırısı sonunda şehit oldu ve bugün hep beraber şehidimiz yanındayız. Şehidimizin cenazesi bugün kalkmadı, yarın kalkacak, yetişmedi. İnşallah yarın öğlen namazına müteakiben şehidimizi defnedeceğiz. Acımız büyük, acımız tarifsiz ama maalesef ki yaratandan gelen kader diyoruz ve Mehmet vatan için şehit oldu. Unutmasınlar ki analar bu topraklarda vatan evladı doğurmaktan geri kalmayacaktır ve vatan için bu insanlar seve seve canını verecektir" şeklinde konuştu.

 

BİR YIL ÖNCE EVLENDİ

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´ın Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi Ayvatlı Köyü´ndeki evi Türk bayraklarıyla donatılırken, dedesi Bekir Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. Şehit  Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz´ın  Kırıkkale´nin  Sulakyurt İlçesi Ayvatlı Köyü´ndeki evi Türk bayraklarıyla donatılırken, dedesi Bekir Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu. Şehit Yılmaz´ın Ayvatlı Köyü´ndeki evinde Kuran-ı Kerim okutuldu.  Kırıkkale Vali Yardımcısı Sait Özkoç,  Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut,  Sulakyurt Belediye Başkanı  İsmail Bildik ve çok sayıda kişi dede Bekir Yılmaz´a taziyede bulundu. Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz´ın eşi Kübra Yılmaz ile  Ankara´da oturan annesi Hanım Yılmaz ve babası  Yusuf Yılmaz´ın cenaze ile birlikte yarın Ayvatlı Köyü´ne geleceği belirtildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli