Şehit Bozkurt dualarla anıldı

Şehit Bozkurt dualarla anıldı

Şehit Bozkurt dualarla anıldı

Anma töreni yapıldı

Şehit olan Polis memuru Ferhat Bozkurt´un şehadetinin 2. yılı anma yemeği düzenlendi.

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, 26 Ağustos 2016 tarihinde PKK´lı teröristlerin Cizre Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bombalı araçla düzenlediği saldırıda Şehit olan Polis memuru Ferhat Bozkurt´un şehadetinin 2. yılı anma yemeğine katıldı.

TÖREN YAPILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi´nde gerçekleşen anma programında konuşan Vali Haktankaçmaz, şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek başladığı konuşmasında; ?Bu topraklarda, huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bugün Malazgirt Zaferi´ni kutluyoruz. Binlerce yıllık tarihi olan bir milletiz ve binlerce yıllık tarihi olan devletlere sahibiz. Bizler şehitlerimizden emanet aldığımız bu kutsal vatan topraklarını, kutsal bayrağı bizden sonraki nesillere en güzel şekilde emanet etmek gayretindeyiz. ? dedi.

AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Yemek ikramının ardından tüm şehitlerimiz için Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Anma programına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli