Anahtar Kelimeler: Şehit Özgür Mutlu anıldı

Şehit Er Özgür Mutlu anıldı

Şehit Er Özgür Mutlu anıldı

Şehit Er Özgür Mutlu anıldı

 

Duygusal anlar yaşandı

Şehitlerimizden Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu Ramazan Ayı vesilesiyle kabir ziyareti ve ailesi tarafından verilen iftar yemeği ile anıldı.

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı Şehidimizin de kabrinin bulunduğu Şehitlik ziyareti ile başladı. Şehitlik ziyaretinde Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran ve yapılan dualardan sonra Şehidimizin ailesi taziyeleri kabul etti. Şehitlik ziyareti sonrası Şehidimizin ailesi tarafından  Dernek binasında yakınlarına ve Dernek üyelerine iftar yemeği ikram edildi.

ÇUKURCA ŞEHİDİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehidimiz Özgür Mutlu hakkında şu bilgileri verdi: ?Şehidimiz Özgür Mutlu; Vatani görevini tamamladıktan sonra Sözleşmeli Er olarak Sivas 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrinde temel eğitimini tamamlayarak 13 Ağustos 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesindeki 2.Hudut Tabur Komutanlığı emrinde görevine başlamıştır.

ŞEHİTLEİRMİZ ANILDI

Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu kardeşimiz 02 Aralık 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesi Güven Dağı Üs bölgesinde bölücü PKK terör örgütü ile girilen çatışma sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşmıştır. Bekar olan Şehidimiz Kırıkkale Nur Camide Kılınan cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir? dedi. İftar programı sonrası İl Vaizi Hilmi Keleş tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından yapılan dualarla Şehit Özgür Mutlu ve bütün şehitlerimiz anıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false