Anahtar Kelimeler: Şehit müdür için mevlid

Şehit müdür için mevlid

Şehit müdür için mevlid

Şehit müdür için mevlid

Camide mevlid okutuldu

Rize Emniyet Müdürlüğü makamında polis tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Kırıkkale´de mevlit okutuldu.

MEVLİD OKUTULDU

Rize Emniyet Müdürlüğü makamında polis tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Kırıkkale´de mevlit okutuldu. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Nur Camisi´nde okutulan mevlit programında Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için dualar edildi. Öğlen namazı sonrası cami avlusunda vatandaşlara polisler tarafından lokum ikram edildi. Mevlit programına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, emniyet teşkilatı, Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Altuğ kardeşimiz, şehidimiz için 50 hatim indirildi ve mevlit okutuldu. Allah kabul etsin. Bürokrasinin ve meslektaşlarımız ile Kırıkkale hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla dualar ettik kendisine. Bu saatten sonra yapabileceğimiz buydu. Onu unutmadığımızı göstermek istedik. Allah kabul etsiz diyoruz" diye konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli