Anahtar Kelimeler: Şehit yakınlarına ziyaret

Şehit yakınlarına ziyaret

Şehit yakınlarına ziyaret

Şehit yakınlarına ziyaret

Vali ziyarette bulundu

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, PKK´lı teröristlerle girdiği çatışmada 2008 yılında şehit düşen J.Uzm.Çvş Mustafa Uğurelli´nin babası Doğan Uğurelli ile PKK´lı teröristlerin saldırısı sonucu 2016 yılında şehit düşen Uzm.Çvş Yusuf Alsancak´ın babası Ali Alsancak´ı evlerinde ziyaret etti.

VALİ ZİYARET ETTİ

İlk olarak, rahatsızlığı nedeniyle ameliyat geçiren Şehit Uzm. Çvş Mustafa Uğurelli´nin Yaylacık mahallesindeki baba ocağını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, şehidimizin babası Doğan Uğurelli´ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra, Şehit Uzm.Çvş. Yusuf Alsancak´ın Bahşılı ilçesindeki baba ocağını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Hac farizasını yerine getirerek Hacdan dönen şehidimizin babası Ali ve annesi Gülseren Alsancak´a hoş geldiniz ziyaretinde bulunarak, ibadetlerinin kabul olması temennilerini iletti.

BİR ARAYA GELDİLER

Kur´an-ı Kerim tilaveti ve akabinde duaların edildiği ziyaretlerde  ? Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız ? diyen Vali Haktankaçmaz, tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine sabırlar diledi. Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren şehit yakınları, göstermiş oldukları yakın ilgi ve ziyaretleri dolayısıyla Vali Haktankaçmaz´a teşekkür ettiler. Ziyaretlerde, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu ile İl Müftü Vekili Turan Arslanoğlu´da hazır bulundu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false