?Şehitler bizim en önemli değerlerimiz?

?Şehitler bizim en önemli değerlerimiz?

?Şehitler bizim en önemli değerlerimiz?

Şehit evine ziyaret

 

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, şehit ailelerinin her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, şehitlerin kutsal emanetine sahip çıktıklarını söyledi. Şehit Nebi Gündoğan´ın Kırıkkale için önemli bir değer olduğunu belirten Haktankaçmaz, şehidimizin isminin her zaman yaşatılacağını ve hiçbir zaman unutulmayacağını bildirdi.

 

TÜM YORUMLAR TAKİP EDİLİYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, şehit Nebi Gündoğan´ın Akçakavak köyünde bulunan ailesini ziyaret etti. Şehit Nebi Gündoğan´ın vatan ve millet için şehit olduğunu ve Kırıkkale için önemli bir değer haline geldiğini belirten Haktankaçmaz, kent genelinde şehitlere yönelik yapılan olumsuz yorumların takip edildiğini ve gereğinin yapıldığını söyledi. Türkiye´nin en çok şehit veren illeri arasında yer alan Kırıkkale´de milliyetçilik duygularının yoğun olduğunu ve herkesin devletine karşı sevgili ve saygılı olduğunu belirten Haktankaçmaz, her gittiği yerde vatandaşlar tarafından iyi bir şekilde karşılandığını, devlet ve millet arasında ki köprü vazifesini en iyi şekilde yaptığını kaydetti.

 

OLUMSUZ KARAR ALMAYIZ

Her bir şehidin, her bir şehit ailesinin kendileri için önemli olduğunu belirten Haktankaçmaz, şehitlerin kemiklerini sızlatacak, şehit ailelerini üzecek bir şey yapılmaması için çalıştıklarını ve olayları takip ettiklerini bildirdi. Şehitlerin her zaman hatırlandığını ve her bir şehit haberinde yüreklerinin sızladığını belirten Haktankaçmaz, Türkiye´nin her bölgesinde yaşanan vahim olaylarda şehit olan asker ve polislere Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır diledi. Şehit ailesi de Vali Haktankaçmaz´a teşekkürlerini ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarete Haktankaçmaz´ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Alay Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, Kaymakamı Önay Altuntaş, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Oktay, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın katıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli