Anahtar Kelimeler: Şehrimin emrindeyim

?Şehrimin emrindeyim?

?Şehrimin emrindeyim?

?Şehrimin emrindeyim?

İlk müracaat ve açıklama

Yılmazer´den geldi

Seçim startının verilmesinin ardından Milletvekili aday adayları yavaş yavaş çıkmaya başladı. AK Parti´de ilk resmi aday adaylık müracaatı yapan isim Avukat Mehmet Yılmazer oldu.

MÜRACAATINI YAPTI

24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için adaylar çıkmaya başladı. Kırıkkale´de AK Parti´den ilk müracaat ve ilk açıklama Avukat Mehmet Yılmazer´den geldi. Aday adaylığı müracaatını yapan Yılmazer, partide basın toplantısı düzenledi ve ?Siyasi hayatımda yeni bir evreye geçmek, bilgi ve birikimimi ülkemin geçtiği zorlu süreçte daha aktif daha etkin kullanabilmek için sizlerin de beni daha da yüreklendirmesi ile Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim? dedi.

?KIRIKKALE´Yİ SEVİYORUM?

Basın açıklamasında bulunan Av. Yılmazer, "Kırıkkale´yi de ülkemi sevdiğim gibi seviyorum.  Kırıkkale´yi tarif edilemez biçimde seviyorum. Kırıkkale benim gururum, mutluluğum, çocukluğum, gençliğim, yeşerdiğim toprağım, ailem, komşularım, dostlarım, atalarımın mezarında biten çiçeklerin üzerine düşen yağmur damlası dahi Kırıkkale toprağına düşüyor. Aşını seviyorum, suyunu seviyorum. şivesini seviyorum. Kendine özgü kelimelerini seviyorum. Ben bu şehri öyle böyle sevmiyorum? diye konuştu.

AÇIK ALENİ BİÇİMDE PAYLAŞTIM

Mehmet Yılmazer, açıklamasının devamında "Kırıkkale´nin çıkarına uygun işler yapmayan, hemşerilerimi zora sokan  herkesi ama herkesi, her isme yapıcı eleştiriler de getirdim. Bunu da yine kamuoyu ile açık aleni biçimde paylaştım. Adalet anlayışını Kur´an ve sünnet ışığından alan bir Müslüman nasıl davranırsa öyle davranmaya gayret ettim. Bunu ilk defa söylüyorum ama, istedim ki benim için ?Mehmet Yılmazer bu şehrin el eminidir, el eminlerinden biridir denilsin? dedi.

CESUR ELEŞTİRİLER YAPTI

Basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat başkanları da yer aldı. Yılmazer´in müracaat dilekçesini alan parti yönetimi kendisini tebrik etti ve başarılar diledi. Av. Yılmazer, Kırıkkale´de kısa sürede isim yapmış birisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle sosyal medyadaki cesur paylaşımları, eleştiri ve yorumları ile hem dikkat çekti ve hem de adından söz ettirdi. Bu cesur yorum ve eleştirilerinden ötürü Yılmazer´e ?Cesur Yürek? denmeye başlandı. Kırıkkale´deki eksikleri ve noksanları dile getiren cesur birisi olarak adından söz ettiren Yılmazer, bu cesaretini siyasette de göstereceğine işaret etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli