Anahtar Kelimeler: Sektörün sorunu konuşuldu

Sektörün sorunu konuşuldu

Sektörün sorunu konuşuldu

Sektörün sorunu konuşuldu

Bakana sorunları aktardılar

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Kırıkkale Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısına katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, sektör temsilcilerinin taleplerini dinledi. Sektörün sorununun kendilerinin sorunu olduğunu belirten Bakan Fakıbaba, sorunların çözüme kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ KATILDI

Çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale´ye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen sektör temsilcilerinin katıldığı Kırıkkale Tarım Sektörü Değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Bakan Fakıbaba´nın yanı sıra Vali M.İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TSO Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, birlik başkanları ve sektör temsilcileri katıldı. Kırıkkale´de geniş bir kitleye hitap eden tarım sektörü değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten TSO Başkanı Varlı, Bakan Fakıbaba ve katılımcılara teşekkür etti.

GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK

TSO konferans salonunda yapılan toplantıda Arıcılık, Bağcılık, yem fiyatları, canlı hayvan, un fiyatları ve sektör konuları hakkında konuşuldu. Yaşanan sorunlar hakkında Bakan Fakıbaba´ya bilgiler verildi. Sektör temsilcilerine tek tek dinleyen Bakan Fakıbaba ?Hep beraber el ele vereceğiz. Çiftçi kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Bizim bu desteklerimiz Allah´ın izniyle özellikle gençlere ve kadınlara 2018´de de hem tarımda hem de hayvancılıkta devam edecek. Tarım sektörünün sorunu bizim sorunumuzdur. Bu zamana kadar tarım ve hayvancılığa büyük destek veren hükümetimiz sektöre desteğini ara vermeden artırarak sürdürecektir. Dile getirilen sorunların çözümü noktasında gerekli adımlar atılacaktır? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli