Anahtar Kelimeler: Selim Özer Ayan dönemi

Selim Özer´de Ayan dönemi

Selim Özer´de Ayan dönemi

Selim Özer´de Ayan dönemi

Muhtarlığa atama yapıldı

Selim Özer Mahallesi Muhtarı Zülfikar Erkoç´un İl İdare Kurulu tarafından görevinden alınmasından sonra boşalan muhtarlık görevine, birinci aza İsmail Ayan atandı.

GÖREVLENDİRME YAPILDI

Selim Özer Mahallesi eski Muhtarı Zülfikar Erkoç´un İl İdare Kurulu tarafından 14.11.2017 tarihinde görevine son verilmesinin ardından Mahalle Muhtar ve İhtiyar Kurulları tüzüğünün 30. Maddeleri gereği ilgi sayılı onay yazısı ile boşalan Selim Özer Mahallesi muhtarlığına, 1. Aza İsmail Ayan vekil olarak muhtarlık görevine atandı.  Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışma sergileyeceklerini belirten Ayan, ?Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet sergileyeceğiz? dedi.

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

Mahallelerinde bulunan hizmet noktasındaki sorun ve talepleri ilgili yerlere bildireceklerini ifade eden Ayan, ?Tüm Muhtarlar Dernek Başkanımız Ağa Pehlivanlı, yönetimimiz ve diğer muhtar arkadaşlarımızla birlikte çalışma sergileyeceğiz. Mahallemizde bulunan halkımızın talepleriyle ve sorunlarıyla yakından ilgilenerek, bize sunulan bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin mücadelesini vereceğiz. Valilik tarafından verilen karar ile gelecek seçim dönemine kadar bu görevi yürüteceğim. İnşallah halkımız, yapacağımız hizmetlerden memnun kalır? ifadesinde bulundu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli