Anahtar Kelimeler: Sevgi Yolu evlilik teklifi

Sevgi Yolu´nda evlilik teklifi!

Sevgi Yolu´nda evlilik teklifi!

Sevgi Yolu´nda evlilik teklifi!

Sevgililer Günü yaptı

Kırıkkale´de 14 Şubat Sevgililer Günü´nde 25 yaşındaki Necati Çiftçi, sevgilisi 23 yaşındaki Büşra Filizay´a Sevgi Yolu´nda evlenme teklifinde bulundu.

İLGİNÇ BİR OLAY

Kırıkkale´de özel bir şirkette makine teknisyeni olarak çalışan Necati Çiftçi, Sevgililer Günü´nde sevgilisi Büşra Filizay´a´ya evlilik teklifi yapabilmek için arkadaşlarının yardımı ile birlikte Sevgi Yolu´nda sürpriz hazırladı. Arkadaşları tarafından Sevgi Yolu çiçek, gül ve balonlarla süslenirken, Necati Çiftçi de çarşı merkezinde telefonla görüştüğü sevgilisi Büşra ile buluştu.

EVLENME TEKLİF ETTİ

Sevgilisi Büşra´yı akşam saatlerinde Sevgi Yolu´na götüren Necati Çiftçi, burada elinden tutup önünde diz çökerek sevgilisine "Benimle evlenir misin?" dedi. Büşra Filizay da sevgilisinin bu jesti karşısında duygulandı ve ´evet´ yanıtını verdi. Bunun üzerine Necati Çiftçi ise yanında getirdiği yüzüğü sevgilisine taktı. İki sevgili daha sonra kalp şeklindeki balon uçurarak ´Benimle evlenir misin?´ yazılı pankart önünde fotoğraf çektirdi. Bu arada iki gencin arkadaşları da onları alkışlayıp sevgi gösterisinde bulundu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı