Anahtar Kelimeler: “Şikayetler daha çok artar”

Şikayetler daha çok artar”

 Şikayetler daha çok artar”

Şikayetler daha çok artar”

Tavuk poşeti masaya yatırıldı!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kasaplar odasına bağlı kasaplarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tavukların poşetlenmesi konusunda yanlışlıklar olduğunu belirten Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik, Tavuklar paketlendiği anda şikayetler daha çok artar” dedi.

Et konusu çok önemli

Kasaplar odası esnafı ile bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş ve yetkililer tavukların paketlenmesi hakkında kasaplara bilgi verdiler. Kırbaş toplantıda yaptığı konuşmada, Kırıkkale'de sizler önemli görev icra ediyorsunuz gıda konusu çok önemli bize de sizlerle ilgili talepler geliyor. Bizim hemen ceza yazalım gibi bir mantığımız yok. Yeni mevzuatları hepimizin uygulaması lazım et üretiminde yeni uygulamalar oldu bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz başkanımız bize talepleri anlatıyor. Tabi sizlerin de aklına yatmayan konular var. İnşallah bunun için bakanlık çözüm bulacaktır. Her konuda tedbirler alınıyor. Sizler ve bizler görevlerimizin bilicindeyiz etin üretildiği noktalarda üç kesimhane var buralarda veterinerlerimiz var.  Et konusu çok önemli” şeklinde konuştu.

Fazla şikayet gelir

Tavukların paketlendiği anda şikayetlerin artacağını belirten Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik, Tavukların paketlenmesi bizim açımızdan fazla şikayet olacağını düşünüyoruz. Tabağa girdiği zaman tavuk su olur bu su koku yapar. Şikayetlerde daha çok artar bu yapması yanlış. Bunun vebalini kimse ödeyemez her zaman söylüyoruz tarım dediğini yapıyoruz ama 174 alo hattına bu konuda daha fazla şikayet gelir. Tarım bakanlığının bun konuda yeniden incelemesi lazım bizim kasabımızdan giden şikayet yok büyük marketlerden şikayet gidiyor buz tavuklarımıza güveniyoruz. Paketler sıkıntı olacak paket sistemi şikayeti artırır” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false