Anahtar Kelimeler: Silah Fabrikası lokomotifi

Silah Fabrikası MKE´nin lokomotifi

Silah Fabrikası MKE´nin lokomotifi

Silah Fabrikası MKE´nin lokomotifi

Emekli personel ziyaret etti

Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, Silah Fabrikası´nın ilelebet yaşayacağını söyleyerek, ?Silah Fabrikası Makine Kimya Endüstri Kurumu´nun (MKEK) lokomotifidir? dedi.

HİZMET EDENLERİ UNUTMAYIZ

Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu yıllar önce çalışıp emekli olmuş şube şefleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.   Eski ve yeni çalışanları buluşturan Müdür Ocakçıoğlu, MKE Silah Fabrikasından emekli olanları da unutmadıklarını söyleyerek, ?Memlekete hizmet eden herkes hiçbir zaman unutulmaz. Bunun için de kendilerini eski çalıştıkları fabrikaya davet ettik. Bizleri kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim? diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Emekli olan şeflerin Silah Fabrikasına çok büyük emekleri olduğunu dile getiren Müdür Ocakçıoğlu, ?Bizlerde onların bıraktığı yerden devam ediyoruz. İnşallah bizden sonra da bu hizmet devam edecek. Allah´ın izni ile bende Ocak ayında emekli olmayı düşünüyorum. Bu vesile ile bizleri kırmayarak buralara kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum?

ARGE´DE 8 PROJEMİZ VAR

?Silah Fabrikası ilelebet yaşayacak bir firmadır´ diyen Müdür Ocakçıoğlu, ?Silah Fabrikamız MKE´nin lokomotifi oldu. Yeni silahlarımız ve ekibimiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Yıllık 20 bin silah üretirken bu sayıyı 65 bine çıkardık. Piyasadan da yardım alıyoruz. Daha güzel ve modern silahlar yapmak üzere çalışmalar devam ediyor. ARGE Birimimizde 8 tane projemiz devam ediyor. İnşallah bizden sonraki arkadaşlarımız bunları piyasaya sürerek ordumuza hayırlı bir iş yaparlar?

MPT-76 TÜRKİYE´DE İLK OLDU

Türkiye´nin silah sanayiinde ilk ve en gözde kurumu olan Silah Fabrikası´nın savunma sanayiine önemli katkıda bulunduğunu belirten Ocakçıoğlu, bu kapsamda Türkiye´de bir ilk olan Milli Piyade Tüfeği olan MPT-76´yı üretmeyi başardık. NATO testlerini başarıyla geçen ve Mehmetçiğin elini kolaylaştıran MPT-76´nın dünya pazarında da söz sahibi olmasının Türkiye için gurur verici bir durum haline geldi. Üretilen bu silahımıza Dünya genelinden de yoğun ilgi ve talep oldu?

11 BİN SİLAH TESLİMİ YAPILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri´ne şuana kadar 11 bin adet MPT-76 teslimi yaptıklarını belirten Müdür Ocakçıoğlu, ?Şuanda 5 bin adet yeni üretimini yaptık 15-20 gün içerisinde teslimatını gerçekleştireceğiz. Bizim almış olduğumuz sipariş adedi toplamda 20 bin adetti. Bunun son 4 bini kalıyor. Onu da inşallah önümüzdeki aylar içerisinde yoğun gayret ve çalışmalar sonucunda tamamlamış olacağız? şeklinde konuştu.

DAHA İYİ YERLERE GERİTECEĞİZ

Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan ?Zeytin Dalı? harekâtı kapsamında da MKE Kurumu´nun ciddi destekler sağladığına dikkat çeken Ocakçıoğlu, ?Fırtına obüsleri, füzeler, mermiler gibi çeşitli kurumlarımızda işçilerimiz ücretsiz mesai yaparak bir kez daha vatan severliğini gösterdi. İnşallah bu duygu ve düşünceler ile vatanına en iyi hizmet eden insanlar arasında yer almaya devam edeceğiz. MKE Kurumu´nun daha güzel yerlere gelmesi amacıyla da var gücümüz ile çalışma sergileyeceğiz? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false